Nakon svoje prve pjesme Vjerujem, koja je naišla na odlične kritike glazbene struke i veliki interes publike, mlada talentirana pjevačica Vanessa Mioč objavila je i svoju drugu pjesmu naslova Slavim Tebe.

Tekst i glazbu napisao je Vanessin izvršni producent, glazbenik Alan Hržica. Uz Hržicu, na Vanessinu albumu (prvijencu) predano rade glazbeni aranžer Grgur Sesar, poznata autorica Romana Bilaver i vrhunski bend Srce Isusovo.

Vanessa je već mnogo godina vrlo aktivna u Molitvenoj zajednici Srce Isusovo, a posljednjih godinu dana sve se više može vidjeti i na velikim duhovnim koncertima diljem Lijepe Naše.

Kao studentica četvrte godine Ekonomije i managementa u Zagrebu, Vanessa bi poslije Nove godine trebala otići na razmjenu studenata u Španjolsku, čemu se veseli i zbog planiranih posjeta koncertima nekih duhovnih bendova poznatih u svijetu.

Videospot za novu pjesmu Slavim Tebe snimila je s provjerenim redateljem Ivanom Crnjakom, koji pripada skupini ljudi zaslužnih što naša duhovna glazbena scena u posljednje vrijeme ima sve više kvalitetnih glazbenih spotova. Crnjak je autor njezina prvog videospota Vjerujem te Hržičinih Jeshua, Gledaj On te gleda, On nas ljubi, Srce mog srca, Moj je put na Tvome sada putu… Stoga vjerujemo da će vam se i Vanessin novi video u Crnjakovoj produkciji svidjeti.