Alan Hržica, jedan od predvodnika duhovne glazbene scene u Hrvatskoj, promovirao je sinoć svoj prvi studijski album duhovne glazbe ‘Nova stvorenja’.

Nakon velikog uspjeha koncerta i albuma “Kamenita vrata live”, koji je nagrađen i Porinom, Alan je nastavio u istom smjeru s raznovrsnom ekipom glazbenika i tekstopisaca zbog čega album predstavlja svojevrsnu mješavinu slavljeničke glazbe i duhovnog popa.

Uz vrhunske glazbenike poput Gorana Kovačića, koji potpisuje i produkciju, Ante Gele, Andreja Grozdanova, Marija Klarića i ostalih, na albumu je ostvarenja suradnja i s drugim poznatim izvođačima duhovne glazbe poput Domagoja Pavina iz grupe Emanuel, Petra Buljana iz zajednice Božja pobjeda te sestara Palić.

Autorica većine tekstova pjesama je Romana Bilaver, a uz nju se kao tekstopisac pojavljuje i fra Marin Karačić, dok je posljednju pjesmu na albumu, posvećenu Mariji, napisao sam Hržica.

Osjetio sam Boga u srcu! Osjetio sam kako me ljubi i poziva na drugačiji život i da krenemo ispočetka.  Tu sam se okrenuo duhovnoj glazbi pjevajući prvo u zboru mladih, volontirao sam sve što je trebalo u župnoj zajednici i produbljivao sam svoj molitveni život”.

“Nadam se da će široka publika moći uživati u visokoj produkciji i lijepim pjesmama koje uzdižu čovjekovo srce prema Bogu i Nebeskom Kraljevstvu. Album će biti i dobar razlog da napravim turneju po Hrvatskoj i predstavim široj publici koncertima svoje nove pjesme”, izjavio je Alan, koji je samo ove godine napravio preko 35 koncerata diljem Hrvatske zbog čega je, kako kaže, “iznimno ponosan”.

Album “Nova stvorenja” potražite u Aquarius Music Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar), putem web shopa Cedeterija.com i drugim boljim prodavaonicama ploča.

Djelić atmosfere s promocije, tijekom koje su Alan i njegov prateći bend izveli dio pjesama s novog albuma, pogledajte u videu.

Alan Hržica – promocija albuma

Alan Hrzica jučer je u velikoj dvorani Palmotićeve crkve promovirao svoj album “Nova stvorenja”
Odličan album duhovne glazbe. Bravo!!!!

Video: ZTTurki

Posted by Music Pub Zlatka Turkalja on 16. studenoga 2017

Bitno.net