U sklopu promocije svojeg albuma Believe (Vjeruj) talijanski tenor Andrea Bocelli, gostovao je u Good Morning America (Dobro jutro Amerika), najgledanijoj jutarnjoj emisiji u Americi koju prati oko 4 milijuna ljudi.

Bocelli je zajedno s višestrukom dobitnicom nagrade Grammy Alison Krauss, koja se također pojavljuje na albumu, izveo pjesmo Amazing Grace (Milost).

Umjesto orkestra koji se pojavljuje u originalnoj verziji, Bocelli je sam pratio Krauss na klaviru dok su zajedno pjevali.

Album Believe objavljen je 13. studenog te sadrži 17 pjesama u kojima Bocelli pjeva na engleskom, talijanskom, španjolskom i latinskom.

Govoreći za Express UK, Bocelli je istaknuo kako je njegov novi album nadahnut vjerom o čemu govore i naslovi pojedinih pjesama poput: Ave Maria, Agnus Dei, Gratia Plena.

“Koncept iza albuma Believe temelji se na tri riječi: vjeri, nadi i ljubavi. To su tri teološke kreposti u kršćanstvu, ali – posve neovisno od bilo koje vjere – one su također tri izvanredna ključa za davanje smisla i potpunosti u životu svakoga od nas”, rekao je talijanski tenor.