Uskrsli Krist i danas je prisutan među nama u svojoj Crkvi. U spotu autori prikazuju Isusa na dan njegova uskrsnuća i onda se Isus pojavljuje u našem vremenu, propovijeda sa oltara, igra se sa djecom, slikaje se sa mladima i sve svoje učenike dovodi u crkvu pred oltar gdje se preko euharistije svaki vjerik trajno susreće s Kristom.

Mladi glazbeni sastav Verias aeterna (većinom studenti UMAS – Split) koji djeluje pri Uredu za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije te sviraju u Pastoralnom centru „Bl. Ivan Merz“ u Studentskom domu „Dr. Franjo Tuđman“ u splitskom Kampusu čestitaju Uskrs novom pjesmom i spotom „Aleluja, ako me tko ljubi“.

Uskrsli Krist i danas je prisutan među nama, u našem vremenu, preko Crkve koju je ustanovio. U spotu autori prikazuju Isusa na dan njegova uskrsnuća, a onda se Isus pojavljuje u našem vremenu, propovijeda sa oltara, igra se sa djecom, fotografira se sa mladima te svoje sljedbenike/učenike dovodi u crkvu, pred oltar, gdje se preko euharistije svaki vjernik trajno susreće i sjedinjuje s Kristom.

Pjesmu i spot potpisuju: don Mihael Mišo Prović (glazba), Hrvoje Domazet (aranžman) i Antonijo Grkeš (vokalna obrada). Tekst je svetopisamski iz Ivanova evanđelja (Iv 14,23).

Audio snimanje pjesme bilo je u splitskom studiju Tomislava Mrduljaša i Hrvoja Domazeta. Režiju spota potpisuje don Mihael a snimanje i produkciju Andrija Jurčević i „APstudio Aheropita“. Solistica je Doruntina Qivlaku. U spotu glume Bruno Petrušić i njegova djeca te mladi iz zajednice „Hrvatsko nadzemlje“. Spot je sniman u kripti sv. Lucije i Katedrali sv. Dujma, na Rivi i crkvi Gospe od Zdravlja.

Stoga posebne zahvale idu: don Tomislavu Ćubeliću i Braci iz Katedrale, obitelji Petrušić, mladima iz „Hrvatskog Nadzemlja“ te fra Anti Udovičiću, fra Anti Brnaku Periši i fra Jakovu Begonji iz splitske crkve „Gospa od Zdravlja“.

Sretan Uskrs uz pjesmu: „Aleluja, ako me tko ljubi“.

Pjesma se može preuzeti OVDJE.

Pogledajte spot.

Bitno.net