Dana 17. lipnja 2023. godine, u velikoj sportskoj dvorani centra Zameta u Rijeci, održan je duhovni koncert Alana Hržice koji je okupio mnoštvo ljudi u slavljenju Gospodina.

Ova glazbena večer bila je obogaćena nastupom dragih gostiju: talentirane mlade pjevačice Vanesse Mioč, zbora zajednice župe Zamet te vlč. Ivana Seletkovića, koji je napisao pjesmu “Raspeta ljubav” za Alanov posljednji album. Ovom prigodom, Riječani su imali rijetku priliku čuti tu pjesmu kako je izvode Alan i vlč. Ivan u duetu.

Snažan detalj koncerta bio je i prisustvo patera Sebastiana Šujevića, koji je svojim molitvama, nagovorima i duhovnim poticajima doprinio snažnom duhovnom iskustvu ovog događaja.

Atmosfera tijekom cijele večeri bila je veličanstvena, a sportska dvorana odjekivala je pjesmom i radošću. Ovaj susret je također bio prigoda za proslavu 110. obljetnice blagoslova „Župe Prevesetog Srca Isusova“ sa Zameta.

Suorganizatori koncerta bili su Isusovci Mate Samardžić SJ i Šimo Marinović SJ, koji su uložili veliki trud u organizaciju. Na kraju koncerta, Alanu Hržici i pateru Sebastianu uručene su lijepe slike kao uspomena i zahvala na dolasku u grad Rijeku.

“Vjerujemo da je ovaj događaj ostavio dubok dojam na sve prisutne i da je ovo samo početak jedne lijepe priče čiji nastavak s nestrpljenjem priželjkujemo”, ističu organizatori.