U subotu, 27. siječnja, molitvena zajednica Božja pobjeda održala je šestu Večer slavljenja “Gore srca”, ovaj puta u Slavonskom Brodu.

Ulaznice su do početka Večeri slavljenja bile rasprodane. Oko 4200 ljudi iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine jednim je srcem pjevalo i u zajedništvu slavilo Gospodina.

Susret je započeo videom koji je prikazom citata iz Svetog Pisma objavio istinu o tome “tko je Isus Krist”. Nakon dojmljivog videa koji je malo koga ostavio ravnodušnim, uslijedila je molitva predanja i pokajanja. Molitvu je predvodila voditeljica molitvene službe Božje pobjede Ivana Fićković. Zatim, nakon nekoliko pjesama, Marija Buljan, suvoditeljica zajednice predvodila je molitvu za objavu Božje ljubavi u životima svih prisutnih.

Posebno je snažna bila molitva za ozdravljenje koju je predmolio voditelj službe ozdravljanja Ante Bilaver. Svjedočili smo raznim ozdravljenjima, a vjerujemo da je preko svake molitve Bog dotaknuo i mnoge druge. Večer je cijelo vrijeme bila popraćena slavljenjem koje je predvodila slavljenička služba zajednice.

Na kraju večeri, duhovnik zajednice don Damir Stojić, zahvalio se i blagoslovio okupljene nakon čega je uslijedilo još nekoliko pjesama.

Bila je to predivna večer u Slavoniji koja je završila radošću na licima svih koji su došli. Gospodin je bio prisutan, činio je čudesa i nanovo pokazao da je On živi Bog. Hvala mu na svim milostima.

Slike i atmosferu s Večeri slavljenja možete pogledati u galeriji: