Netflix je prije tjedan dana počeo emitirati humorističnu serija „The Crew“ u kojoj glavnu ulogu igra poznati američki glumac Kevin James, našoj publici najpoznatiji po ulozi iz serije „Kralj Queensa“. U posljednje vrijeme Kevin također pozornost privlači ulogom tonskog snimatelja u serijalu “Sound Guy” koji se objavljuje na YouTubeu.

Inače, ovaj glumac je katolik koji u medijima često svjedoči svoja uvjerenja, a u poslu se drži načela katoličke vjere. U razgovoru za National Catholic Register izjavio je kako komedije, posebice u ovo vrijeme pandemije, trebaju biti inspirativne i podizati raspoloženje. „Da. Apsolutno. To je uvijek važno, ali sada nam je više nego ikad prije potreban odmor“, tvrdi američki glumac.

Ovaj glumac je 2012. godine posvjedočio kako je rođen i odgojen kao katolik. „Apsolutno volim svoju vjeru i o njoj neprestano učim nešto novo. Lijepo je imati takav pristup u svemu što radite, koji god dio života na sebe preuzeli…“

James često sudjeluje na katoličkim događanjima, i to ne kao gost ili govornik nego kao sudionik, te je dobar prijatelj s nekoliko katoličkih govornika i autora, kao što je dr. Scott Hahn. Tijekom svoje glumačke karijere nikada nije pristajao na uloge koje se protive njegovoj katoličkoj vjeri.

U novoj humorističnoj seriji, The Crew, glumi šefa NASCAR-ove posade izmišljenog trkačkog tima. Članovi tog trkačkog tima tijekom nekoliko prvih epizoda postaju bliski poput obitelji, a serija je, kako naglašava glumac, prilagođena svim generacijama u obitelji.