John-Pridmore

Životna ispovijest Johna Pridmorea ostavlja bez daha. Odrastao je u londonskom East Endu. Već s 11 godina počeo je krasti, što ga je vodilo u provale i razbojništva. Zbog kriminala je završio u zatvoru za maloljetnike. Radio je kao izbacivač u noćnim klubovima u West Endu što ga je povezalo s najopakijim bandama i uvelo ga u mračan svijet trgovine drogom, reketarenja i nasilničkog kriminala. Postao je jedna od glavnih “faca” u londonskome podzemlju. Njegove su jakne bile skrojene tako da u njih može sakriti mačetu i bokser. Poslovi s drogom učinili su ga bogatim. Imao je luksuzan penthouse, sportska auta i lijepe žene. U jednom od obračuna je toliko pretukao čovjeka, da je bježeći s mjesta događaja mislio da je počinio ubojstvo. Uslijedio je nadnaravni obrat i mukotrpan put traženja samoga sebe i Boga… O tom obratu, kao i o svom životu prije i poslije obraćenja vrlo dojmljivo pripovijeda  u otvorenoj i iskrenoj ispovijesti uobličenoj u knjigu ‘Ispovijest londonskoga gangstera‘, koja je postala međunarodni bestseler.

U organizacije nakladne kuće Verbum sada dolazi u Hrvatsku kako bi svoju potresnu životnu ispovijest podijelio  uživo sa publikom u Zagrebu i Splitu, svjedočeći o tome kako Bog može preobratiti živote ma koliko uništeni bili i da su milosrđe, milost i sloboda koje je on sam doživio dostupni svima.

Tribine i susreti s Johnom Pridemoreom, održat će se u sljedećim terminima:

ZAGREB:  Četvrtak 10. Travnja 18 sati, velika dvorana župe sv. Blaža (bivša ‘Kinoteka’) Kordunska 1

SPLIT:  Petak, 11. Travnja, 20 sati dvorana HAZU – Palača Milesi, Trg braće Radića 7 (Voćni trg)

Uz Johna Priedemorea, zagrebačko druženje biti će obogaćeno i izlaganjem Željke Markić čelnice inicijative U ime obitelji koja će posvjedočiti o tome kako je sam doživjela Johnovu  životnu ispovijest.

Osim što će imati prigodu poslušati potresno životno svjedočanstvo, svi posjetitelji tribina u Zagrebu i Splitu bit će u prilici osvojiti i  bestseler ‘Ispovijest londonskoga gangstera’. Za one koji ne budu među sretnicama koji će dobit gratis knjigu osiguran je poseban prigodan popust od 20%, a  autor će biti na raspolaganju za potpisivanje knjiga svima koje to budu željeli.

Ne propustite dakle četvrtak 10. travnja u 18 sati u Zagrebu (bivša Kinoteka) i petak 11. travnja u 20 sati u Splitu (Palača Milesi)  jer ono što je svakako izvjesno jest da sve one koji dođu na tribine čeka prvorazredan doživljaj budući da je John Pridemore poznat kao vrlo dojmljiv govornik koji nikoga na ostavlja ravnodušnim. O tome svjedoči i ovaj kratki video u kojem iznosi svoje dojmljivo svjedočanstvo.