Poštovani čitatelji našeg i vašega portala Bitno.net, iza nas su već više od tri godine rada i djelovanja. Ovaj jedinstveni web portal, nastao je koncem 2011. godine kao projekt neprofitne udruge Centar za cjeloviti razvoj. Otada stalno raste i razvija se te je postao najčitaniji hrvatski vjerski portal koji bilježi više od milijun posjeta mjesečno i ima preko 400 tisuća jedinstvenih posjetitelja mjesečno. Kao što vam je poznato, osim vjerskim temama, pažnju posvećujemo i temama obitelji, roditeljstva, spolnosti, kulture, umjetnosti, te aktualnim društvenim zbivanjima. Također pratimo i pružamo snažnu podršku svim katoličkim udrugama i inicijativama koje preko nas dolaze do javnog medijskog prostora.

Usprkos velikoj čitanosti, kao neprofitni portal možemo opstati i kvalitetno se razvijati samo ukoliko nas prihvatite i podržite vi, naši čitatelji. U želji da naš rad učinimo boljim, da poboljšamo interakciju s publikom, te da uz vašu podršku nastavimo rad na portalu pokrenuli smo Klub prijatelja portala Bitno.net. On je osmišljen kao zajednica svih onih koji čitaju i žele podržavati portal Bitno.net. Ovaj klub je stvoren kako biste mogli tješnje surađivati s nama: biti pravodobno informirani o svemu što objavljujemo putem posebnog newslettera, davati nam povratnu informaciju o našim sadržajima i aktivnostima, pružati financijsku potporu našem radu na način koji vam najviše odgovara i biti informirani o utrošku tih sredstava. Kao znak posebne zahvale jednom mjesečno će biti slavljena sv. misa na nakane svih vas članova Kluba prijatelja portala Bitno.net.

Za pristupanje u Klub prijatelja portala Bitno.net nema nikakvih posebnih uvjeta, odnosno njegovi članovi mogu postati svi oni koji čitaju i cijene portal Bitno.net i koje žele podupirati rad portala sukladno svojim mogućnostima, a u minimalnom mjesečnom iznosu od 8 kn, odnosno godišnjem iznosu od 96 kn. Članstvo možete otkazati u svakom trenutku, bez ikakvog obrazloženja. Da bi se postalo članom Kluba prijatelja portala Bitno.net dovoljno je ispuniti online pristupnicu koja se nalazi na linku ovdje.

Osim što svojim članstvom u Klubu prijatelja portala Bitno.net potpomažete rad portala, na svoju mail adresu dobivat ćete poseban newsletter s najnovijim informacijama i člancima.

Osim toga za sve Vas koji se učlanite u Klub prijatelja portala Bitno.net osigurali smo i posebne pogodnosti za proizvode i usluge poduzeća koja nam pružaju podršku:
■ TRCZ AUTOSERVIS d.o.o. – AUTOPLUS SERVIS:
10% popusta na rad mehaničara kao i 10% popusta na dijelove
■ FLEET RENT A CAR d.o.o. – FLEET RENT A CAR:
10% popusta za najam vozila na sve važeće cjenike
■ TOKIĆ d.o.o.: Brojne pogodnosti i popusti u 100 poslovnica Tokić autodijelova diljem Hrvatske.
■ VERBUM d.o.o. : Posebne akcije s popustima i pogodnostima
u knjižarama Verbum samo za članove kluba prijatelja
portala Bitno.net
■ ICHTIS TRAVEL d.o.o. agencija specijalizirana za organizaciju hodočašća: mogućnost sudjelovanja u hodočašćima po posebnim uvjetima koje će za članove kluba prijatelja organizirati  Bitno.net.
■ CROATA trgovine: 10% popusta na sav Croata asortiman
■ PALLIUM d.o.o. Split (Financije, knjigovodstvo, računovodstvo): 10% popusta na sve usluge

Nadamo se da će vas se što više priključiti Klubu prijatelja portala Bitno.net te tako podržati naš rad i omogućiti nam da vas i u godinama koje slijede svakodnevno obogaćujemo novim tekstovima i prilozima.

Online pristupnicu za Klub prijatelja portala Bitno.net možete ispuniti na OVOME LINKU.

Od srca hvala!

Vaš Bitno.net