Hollywoodska zvijezda Denzel Washington, poznat i po svjedočenju svoje kršćanske vjere, uputio je savjet mladim studentima i poručio im da “uvijek stavljaju Boga na prvo mjesto”.

“Sve što imam dobio sam po njegovoj milosti. To je dar… Ja sam mu često okretao leđa, ali on je ostajao sa mnom”, rekao je diplomcima na Sveučilištu Dillard kao gost njihove promocije.

Glumac je zatražio od mladih da pokušaju živjeti život zahvalnosti.

“I dok ste na koljenima, zahvalite. Za milost, za razumijevanje, za mudrost, za svoje roditelje, za Božju ljubav, za poniznost i mir, za napredak. Recite mu unaprijed hvala za ono što je već vaše… Istinska težnja za bilo čim dobrim u vašem srcu Božji je dokaz kojeg vam je poslao i koji dokazuje da je to već vaše… I kada to što želite dobijete, pogledajte oko sebe i pomozite nekom”, poručio je Washington, ponavljajući ono što je već naglašavao u ranijim istupima pred mladima – stav zahvalnosti pred Bogom je presudan za ispunjen život.

Glumac je prije početka karijere ozbiljno razmišljao o tome da postane pastor i u više je navrata progovorio o važnosti vjere u njegovom životu. OVDJE možete pogledati jedan njegov sličan istup iz prošlosti.

G. An. | Bitno.net