ČUDESNA INTERVENCIJA

Muškarac kojem je Padre Pio na čudesan način pronašao posao: ‘U snu mi je poručio – Moli!’

“U toj sam banci ostao raditi sve do mirovine”

Foto: www.caccioppoli.com

Rino Gerolometti iz gradića Castelfidarda nedaleko od Ancone dugo je vremena tražio posao. Jedne noći sanjao je kako moli Padra Pija za pomoć, a svetac mu je kratko odgovorio: “Moli!”

Tijekom božićnih blagdana Rino je sa suprugom otputovao u gradić Senigalliju gdje su živjeli njegovi roditelji. U noći 2. siječnja 1969. Rino je opet sanjao Padra Pija koji mu je poručio: “Sutra ujutro idi u Senigalliju. Kažem ti, moraš ići prijepodne!”

Rino je sa suprugom ipak krenuo prema kući u Castelfidardu, ali je putem ispričao supruzi što je sanjao noć prije. Odlučili su kako će čim prespavaju krenuti nazad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posvjedočio je: “Stigli smo kući i otvorili vrata, kad sam na podu ugledao telegram koji je tamo stajao nekoliko dana. Bio je to poziv da dođem u banku u Senigalliji koja mi je nudila posao. Rano ujutro krenuli smo nazad i odmah sam otišao u banku. Dočekao me direktor koji mi je rekao: “Gospodine Gerolometti, konačno ste došli. U posljednji trenutak, jer da niste stigli danas, ne bismo više računali na vas.’ U toj sam banci ostao raditi sve do mirovine.”

(Padre Marcellino Iasenzaniro: “Il Padre, san Pio da Pietrelcina. La missione di salvare le anime”)

Padrepio.hr | Bitno.net


Objavljeno: 9. prosinca 2019.

Možda vam se svidi