NA TISUĆE ČUDA

Čudesna priča iz života Padra Pija: ‘Sve je to bio samo san’

Njezin muž ju je uvjeravao da pretjeruje, govoreći: “To je bio samo san! Ne brini se, samo san, ništa drugo!“

Padre_Pio1

Foto: Wikimedia

Jedan se bračni par molio da začmu dijete i u tome su tražili zagovor Padra Pija. Nedugo nakon toga žena je zatrudnjela, ali se ipak jako brinula da bi mogla izgubiti dijete. Jednu noć usnula je san koji ju je smirio i utješio: bila je u rađaoni i prije nego što se pojavio ginekolog, vidjela je čovjeka s bradom kako stoji u kutu sobe i smiješi joj se blago. Tada se probudila. Prisjećajući se fotografija Padra Pija koje je vidjela, pomislila je da je čovjek iz sna jako sličio Padru Piju. Svima je pričala o svome snu.

Nekoliko dana kasnije rodila je savršeno zdrava dječaka, bez ikakvih komplikacija. Nakon nekoliko mjeseci poželjela je otići u San Giovanni Rotondo, kako bi se uvjerila je li Padre Pio, čiji su zagovor tražili, uistinu bio taj muškarac koji se pojavio u snu, i kako bi mu zahvalila.

Njezin muž ju je uvjeravao da pretjeruje, govoreći: “To je bio samo san! Ne brini se, samo san, ništa drugo!“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naposljetku, ipak su otputovali u San Giovanni Rotondo i šetali na mjestima za koja su čuli da ih Padre Pio posjećuje. Kad je svetac uistinu naišao, stao je do supruga, pogledao ga blago, nasmiješio se i potapšao ga po ramenu: “Ipak je bio samo san, je l’?“

(Svjedočanstvo Anne Baroni iz Chiavarija, Italija, 12. kolovoza 1994.)

Kristina D. | Bitno.net

Izvor: Misticizam u KC

Objavljeno: 23. rujna 2019.

Možda vam se svidi