Američki hrvač, glumac i reper John Cenna postavio je novi svjetski rekord ispunivši najveći broj dječjih želja kroz Zakladu „Make -A Wish“. Naime, ovome je Amerikancu pošlo za rukom ispuniti želju čak 650 dječaka i djevojčica kojima su dijagnosticirane teške, a vrlo često i neizlječive bolesti, piše Aleteia.

Zaklada „Make -A Wish“ djeci nudi priliku upoznati slavnu osobu, sudjelovati na nekom događaju ili čak omogućiti djeci da oni nekoga daruju. Ipak, mnoga bolesna djeca ustvari samo žele upoznati svojega sportskog heroja Johna Cenu. Ovaj hrvač nije jedina slavna osoba u Zakladi, ali je među djecom najtraženija, pa je tako do sada uspio ispuniti daleko najviše dječjih želja.

„Ako me ikad zatrebate za ovo, nije me briga što upravo radim, puštam to i uključujem se jer mislim da je to najbolja stvar na svijetu… Jednostavno prestajem raditi ono čime se tada bavim i ostvarujem nečiju želju… Ako nekome mogu ponuditi fantastično iskustvo, bit ću prvi u redu da odradim svoj dio“, izjavio je jednom prilikom.

Cena se u ovu Zakladu uključio prije 20 godina i do sada se bezbroj puta fotografirao s djecom i vodio ih na svoje borbe.

Inače, hrvač je do sada čak 13 puta osvojio prvenstvo WWE (World Wrestling Entertainment). Odrastao je u katoličkoj obitelji i obrazovao se u katoličkim školama. Najavio je da, unatoč brojnim obavezama, neće prestati djeci ispunjavati želje.