ODGOVORNO RODITELJSTVO

Tribina ‘Znanjem do premium obitelji’ u Splitu

U dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu 14. ožujka 2016. održat će se tribina pod nazivom “Znanjem do premium obitelji”. Kroz predavanja, svjedočenja i kratke video isječke s ciljem podizanja svijesti o potrebi edukacije kako do premium obitelji, govorit će voditeljice triju organizacija u Splitu kojima je zajednička upravo to da njihove aktivnosti su usmjerene postizanju premium obitelji.

Foto: Shutterstock.com

Foto: Shutterstock.com

Želite li koristiti premium znanja u planiranju obitelji? Spremni ste investirati u najvažniju profesiju – brak i roditeljstvo? Želite li biti izvrsni roditelji? Želite li da se vaša bračna ljubav produbljuje? Želite li imati obitelj koja ide prema istom cilju? Znate li sve o svojoj plodnosti? Usudite li se uživati odgovorno?

Na ovakva i slična pitanja, koja su vezana za odgovorno roditeljstvo, prirodno planiranje obitelji, problem pobačaja, te usavršavanje u roditeljskim vještinama i bračnoj komunikaciji, odgovore potražite u dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu, 14. ožujka 2016. u 18h.

Kroz predavanja, svjedočenja i kratke video isječke s ciljem podizanja svijesti o potrebi edukacije kako do premium obitelji, govorit će voditeljice triju organizacija u Splitu kojima je zajednička upravo to da njihove aktivnosti su usmjerene postizanju premium obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inicijativu 40 dana za život predstavit će Marija Šošić, voditeljica inicijative za Dalmaciju; Marija Luketa, podučavateljica FertilityCare Sustava u Splitu govorit će o prirodnom planiranju obitelji, a Ivana Bilić-Antičević objasnit će kako se preko radionica u udruzi Obiteljsko obogaćivanje učimo u razvijanju roditeljskih vještina, i kako to pomaže bračnim parovima u međusobnoj ljubavi i komunikaciji.

Više informacija o susretu saznajte na linku ovdje.

Bitno.net


Objavljeno: 10. ožujka 2016.

Možda vam se svidi