Želite li koristiti premium znanja u planiranju obitelji? Spremni ste investirati u najvažniju profesiju – brak i roditeljstvo? Želite li biti izvrsni roditelji? Želite li da se vaša bračna ljubav produbljuje? Želite li imati obitelj koja ide prema istom cilju? Znate li sve o svojoj plodnosti? Usudite li se uživati odgovorno?

Na ovakva i slična pitanja, koja su vezana za odgovorno roditeljstvo, prirodno planiranje obitelji, problem pobačaja, te usavršavanje u roditeljskim vještinama i bračnoj komunikaciji, odgovore potražite u dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu, 14. ožujka 2016. u 18h.

Kroz predavanja, svjedočenja i kratke video isječke s ciljem podizanja svijesti o potrebi edukacije kako do premium obitelji, govorit će voditeljice triju organizacija u Splitu kojima je zajednička upravo to da njihove aktivnosti su usmjerene postizanju premium obitelji.

Inicijativu 40 dana za život predstavit će Marija Šošić, voditeljica inicijative za Dalmaciju; Marija Luketa, podučavateljica FertilityCare Sustava u Splitu govorit će o prirodnom planiranju obitelji, a Ivana Bilić-Antičević objasnit će kako se preko radionica u udruzi Obiteljsko obogaćivanje učimo u razvijanju roditeljskih vještina, i kako to pomaže bračnim parovima u međusobnoj ljubavi i komunikaciji.

Više informacija o susretu saznajte na linku ovdje.

Bitno.net