1. 1. Članstvo u Klubu prijatelja portala Bitno.net

Pozivamo vas i da se uključite u Klub prijatelja koji je osmišljen kao zajednica svih onih koji čitaju i žele podržavati portal Bitno.net.

Članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net mogu postati svi oni koji čitaju i cijene portal Bitno.net i koje žele podupirati rad portala sukladno svojim mogućnostima, a u minimalnom mjesečnom iznosu od 1 EUR, odnosno godišnjem iznosu od 12 EUR. Članstvo možete otkazati u svakom trenutku, bez ikakvog obrazloženja.

Više informacija o Klubu saznajte na ovom linku.

2. Donacija

Svoju potporu možete uplatiti na žiro račun:

Centar za cjeloviti razvoj Split
IBAN: HR5223600001102232938
Swift adresa: ZABAHR2X
U pozivu na broj može stajati: HR00 pa brojevi 0012

Vaš prilog bit će upotrijebljen za pokrivanje tekućih troškova, obogaćivanje sadržaja portala i razvoj njegove tehničke funkcionalnosti.

3. Oglašavanje

Ako ste poduzetnik ili obrtnik i želite nas podržati istovremeno upoznajući naše čitatelje s vašim proizvodima i uslugama, javite nam se radi dogovora o oglašavanju.

Obratite nam se na: marketing@bitno.net.

4. Molitva

I na koncu ali ne manje važno, naš rad možete pomoći na jedan vrlo moćan način, a to je molitva. Vaša potpora izražena na taj način ima nemjerljivu vrijednost!

Dragi prijatelji, ovisimo o vama i računamo na vas! Podržite naše djelovanje, podržite novu evangelizaciju na internetu!

Vaš Bitno.net