U peteročlanu obitelj Solstad maleni je Nathan došao uoči Božića. Chloe (10), Emma (8) i Maci (7) bile su izvan sebe od sreće…

posvojena-beba

Foto: Facebook

U peteročlanu obitelj Solstad maleni je Nathan došao uoči Božića. Posvojenog sina, Courtney Solstad trima je kćerima prezentirala usnulog, podno božićnog drvca. Djevojčice su mjesecima iščekivale brata, a najmlađa od tri od svetog je Nikole čak i zatražila da joj za blagdane pokloni bracu.

Majka Courtney je na svom Facebook profilu napisala kako je njena peteročlana obitelj napravila dobrodošlicu za malenog Nathana koji je prošloga tjedna postao dijelom njihove obitelji.

“Djevojčice do tog trenutka nisu znale da smo posvojili Nathana. Dočekali smo ih na vratima. Rekli smo im da smo bili u kupovini i da za njih imamo poseban poklon”, napisala je Courtney.

Djevojčice su bile potpuno ushićene. Krenule su suze radosnice, a najmlađa je doslovce skakala od sreće. Nisu mogle vjerovati da ispod bora leži njihov maleni brat.

djev

Foto: screenshot

“Molili smo se Bogu za velike stvari i On je odgovorio na veličanstven način. Naš je maleni dječak savršen”, napisala je mama na svom Facebook profilu.

Chloe (10), Emma (8) i Maci (7), bile su izvan sebe od sreće, a njihovi roditelji su snimili ovaj video. Pogledajte!

Bitno.net