Skoro 10 milijuna ljudi pogledalo je video starije žene s demencijom koja se ne sjeća gotovo ničega osim tko je Isus.

Jedna korisnica TikToka podijelila je video naslova “Ako ne vjerujete da je Isus stvaran, samo gledajte i zadivite se” u kojem svoju  88-godišnju majku pita jednostavna pitanja iz života. Starija gospođa nije mogla dati odgovor niti na jedno pitanje, sve dok nije spomenut Isus.

Razgovor je prenio ChurchPop, a tekao je ovako:

Kći: Možeš li mi reći na kojoj adresi živiš?

Majka: Na kojoj adresi živim? Ne znam.

Kći: Koje boje je bila majica koju si jučer nosila?

Majka: Ne znam.

Kći: Što si danas jela za ručak?

Majka: Hranu, hahaha, dobru hrana!

Kći: Tko je Linda? Poznaješ li Lindu?

Majka: (Odmahuje glavom)

Kći: A što je s Paulom?

Majka: Ni Paula ne poznajem.

Kći: Dobro onda, tko je Isus?

Majka: Isus je onaj koji me spasio i živi u mom srcu, i odvest će me kući.

Kći: Baš nevjerojatno.

Majka: Volim ga.

@1littlerebel4.0♬ Love of God – MercyMe

Jedna kršćanska Instagram stranica također je podijelila video sa simpatičnom staricom, a u komentarima su brojni pratitelji podijelili vrlo slična iskustva:

“Moja majka je na palijativnoj njezi zbog iste bolesti. Doslovno je u posljednjim danima i nema pojma da sam joj ja kći, ali govori o Kalvariji i želi Bibliju  Uskoro će biti s našim predivnim Spasiteljem”, napisala je jedna korisnica.

„Radila sam gotovo 35 godina kao medicinska sestra s ljudima koji imaju Alzheimerovu bolest, teškog mentalnog stanja, potrebitim dugotrajne njege itd., i mogu vam reći iz bezbrojnih iskustava iz prve ruke… ti pobožni kršćani nikada ne zaboravljaju tko je Gospodin Isus” napisala je druga osoba.

“Moja 97-godišnja baka postavit će vam isto pitanje u razmaku od pet minuta i zaboraviti odgovor… Ali ona može doslovce citirati ogromne odlomke iz Svetog pisma”, dodala je jedna korisnica.

“Moja je baka imala tumor na mozgu i nije se mogla sjetiti mog imena, ali je svejedno bila u stanju recitirati Psalam 139 gotovo riječ po riječ. Bog je tako živ!” komentirala je druga osoba.