“Uspjeli smo!!! U 5 dana skupili ste preko 20 000 eur!

Čudo ste, hvalaaa!

Već neko vrijeme volontiram s udrugom “Savao”, radi se o brizi za beskućnike i ljude slabijeg imovinskog stanja. Između ostalih aktivnosti, utorkom i petkom se nalazimo u prostorijama udruge i pripremamo pakete koje dijelimo na Glavnom kolodvoru u Zagrebu, osim toga povremeno ih posjećujemo i tamo gdje žive ili borave.

Kako broj volontera pa i vas koji nam pomažete, ali na žalost i potrebitih raste, a dosad smo se krpali i snalazili s osobnim automobilima jer više puta tjedno potrebno je nešto prevesti, popraviti im kod kuće ili ih jednostavno prevesti do nekog mjesta (bolnica i sl.). Za te stvari jako bi nam dobro došao kombi, a sada ćemo zahvaljujući vama uskoro i nabaviti!!! Sad smo u potrazi za odgovarajućim vozilom koje bi se smjestilo u ovaj cjenovni rang, ako imate kakvu ponudu pošaljite nam.

Ma nevjerojatni ste! Bog vas stostruko nagradio!

Rekao sam da ako premašimo iznos, ostatak ide za gorivo i mirišljavi borić.

Hvala vam do Neba! Opet se pokazalo da kad se povežemo možemo puno više nego što mislimo! Hvala i našim medijima, Bitno.net, Hrvatski katolički radio, Radio Marija Hrvatska i Book hr koji su se odazvali ovom pozivu i medijski nam pomogli da se čuje za ovu akciju.

Baš čudo!”

USPJELI SMO!!! U 5 DANA SKUPILI STE PREKO 20 000 EUR!
ČUDO STE, HVALAAA!!!!
Već neko vrijeme volontiram s udrugom “…

Objavljuje Stjepan Ivan HorvatUtorak, 20. veljače 2024.