BOŽIĆ NA DESET TISUĆA METARA

Nevjerojatan potez oca koji nije dopustio da ovaj Božić provede bez kćeri

Hal Vaughan je dva dana proveo u avionu te u zračnim lukama gdje se ukrcavao na avione u kojima je Pierce odrađivala svoje smjene

Foto: Facebook

Amerikanac Hal Vaughan je čvrsto odlučio kako će ovaj Božić provesti uz svoju kćer. Bio je svjestan kako će njegova kćer Badnjak i Božić biti na svom radnom mjestu koje se nalazi na visini od nekoliko kilometara. Naime, Pierce Vaughan je zaposlena kao stjuardesa u kompaniji Delta Airlines. Hal je zbog toga rezervirao šest letova kako bi svaku moguću minutu proveo sa svojom zaposlenom kćeri. Otac je dva dana proveo u avionu te u zračnim lukama gdje se ukrcavao na avione u kojima je Pierce odrađivala svoje smjene.

Njegov potez bi možda prošao nezamijećen da na jednom letu pokraj njega nije sjedio putnik koji je na Facebooku objavio priču o nesebičnom ocu. „Hal je odlučio provesti blagdane sa svojim djetetom. Zbog toga je danas, na Badnjak, prati na svim njezinim letovima, a sutra će s njom provesti Božić. Kakav divan otac! Njemu i njegovoj kćeri želim sretan Božić“, napisao je Mike Levy.

I had the pleasure of sitting next to Hal on my flight back home. His daughter Pierce was our flight attendant who had…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavljuje Mike LevyPonedjeljak, 24. prosinca 2018.

Rašeljka Zemunović | Bitno.net

Objavljeno: 1. siječnja 2019.

Ovaj članak objavljen je u sklopu projekta Vjersko informiranje koji je sufinanciran sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Možda vam se svidi