VELIKA BRITANIJA

Neprocjenjiv osmijeh mladog para s Downovim sindromom koji je osvojio titule kraljice i kralja mature

Bez obzira na to što se Amelie na maturalnoj zabavi pojavila u prekrasnoj cvjetnoj haljini, a Dylan u elegantnom smokingu, na fotografiji se ipak najviše ističe sreća kojom par zrači

Foto: Facebook

Maturanti srednje škole Monmouth, koja se nalazi u engleskom gradu Ross-on-Wye, za kraljicu i kralja mature izabrali su dvoje učenika sa sindromom Down. Kralj Dylan Hughes i njegova kraljica Amelie Barker su bili više nego oduševljeni kada su doznali da su ih njihovi prijatelji počastili prestižnom titulom, donosi Aleteia.

Bez obzira na to što se Amelie na maturalnoj zabavi pojavila u prekrasnoj cvjetnoj haljini, a Dylan u elegantnom smokingu, na fotografiji se ipak najviše ističe sreća kojom zrače.

Amelie i Dylan se poznaju od treće godine života, a prohodali su prije šest mjeseci. “Njih dvoje su sve isplanirali. Rekli su nam su sada cura i dečko, ali i da se s vremenom namjeravaju vjenčati”, izjavila je Katharina Barker, majka Amelie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da se mladom paru doista smiješi lijepa budućnost. Dylan je sportski entuzijast, koji se natjecao na Svjetskom prvenstvu u plivanju u Kanadi te planira igrati ragbi za Wales ili se školovati za nastavnika tjelesnog odgoja. Njegova djevojka Amelie, s druge strane, u rujnu počinje pohađati tečaj brige za djecu. “Amelie jako voli raditi s djecom. To je nešto za što zaista ima smisao”, objašnjava njezina majka.

Inače, obje majke ovog predivnog para, Katharina i Victoria, upoznale su se kada su njihova djeca bila u trećoj godini života i uskoro su pokrenuli udrugu 21Plus koja pruža pomoć obiteljima djece s Downovim sindromom.

Foto: Twitter

Rašeljka Zemunović | Bitno.net


Objavljeno: 19. srpnja 2019.

Ovaj članak objavljen je u sklopu projekta Vjersko informiranje koji je sufinanciran sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Možda vam se svidi