ČUDESAN DOGAĐAJ

Metak mu je krenuo direktno prema srcu, ali ga je spasila džepna Biblija

Policajac je nakon pucnjave završio na medicinskim pretragama u Santa Cruzu, gdje je dokazano da tijekom incidenta nije ozlijeđen

Foto: Facebook

Život jednog bolivijskog policajca spašen je zahvaljujući maloj džepnoj Bibliji. Naime, prosvjednici su pucali direktno u njegove grudi, dakle u smjeru srca, ali se metak zaustavio.

Ovaj incident dogodio se u gradu Yapacani, koji se nalazi na istoku Bolivije, tijekom prosvjeda koji su izbili između pristalica bivšeg predsjednika Moralesa i policije. Policajci su pokušavali ukloniti blokadu s puta koji su okupirali pristaše Moralesa.

Oscar Gutierrez, načelnik Specijalne jedinica za borbu protiv zločina Santa Cruza, kaže kako je policajca spasila Biblija koja je zaustavila metak. “Da, to je bilo čudo”, potvrdio je načelnik. Objasnio je kako je u njegova kolegu pucano iz pištolja koji je ukraden policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajac je nakon pucnjave završio na medicinskim pretragama u Santa Cruzu, gdje je dokazano da tijekom incidenta nije ozlijeđen.

Rašeljka Zemunović | Bitno.net


Objavljeno: 15. studenoga 2019.

Ovaj članak objavljen je u sklopu projekta Vjersko informiranje koji je sufinanciran sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Možda vam se svidi