Prilika za ljubav! Molim vas podijelite objavu!

Dragi ljudi, trebamo vašu pomoć! Misija u Beninu našla se u poteškoćama zbog dotrajalih automobila.

Već sam više puta pisao o djelovanju Marijinih sestara u Beninu, organizirali smo nekoliko uspješnih akcija i uspjeli im olakšati rad. Sestre tamo vode nekoliko ambulanti i brinu se za lokalno stanovništvo kako god mogu i znaju. Sada su se našle u poteškoćama jer su im automobili dotrajali, loše su ceste, a i vrijeme je učinilo svoje.

U dogovoru s njima odlučio sam organizirati akciju da im pomognemo prikupiti sredstva za jedan automobil. Terenac košta malo više od 35.000 eura, Toyota Hilux pogon na sva 4 kako bi mogao proći kroz pijesak u sušnoj sezoni, a kroz blato u kišnoj.

Koristi se za svakodnevni prijevoz 30 djece iz sirotišta u školu, za nabavku hrane za djecu, za nabavku lijekova, za prijevoz životinja, s njim se sabiru plodovi u polju kukuruza, manjoke i palmi. S njim prevozimo drva za kuhanje. S njim sestre odlaze u misijske posjete po selima. Ovdje je pick up najosnovnije sredstvo za rad.

Ako nas dovoljno sa po par eura pomogne ovo veliko djelo, uvelike ćemo im olakšati rad, a i pomoći mnogima koje sestre pomažu. Financijska je kriza i vremena su teška, neka vam ne bude neugodno uplatiti i samo jedan euro, jer nas puno sa minimalnom donacijom može učiniti čudo! Bilo bi lijepo kad bi im za Uskrs mogli pokloniti automobil, ja vjerujem da mi to možemo!

Molim vas podijelite ovaj status. Hvala!

Podaci za uplatu: Udruga za pomoć djeci Benina „Anđeosko srce“, Rim 44, 10000 Zagreb

Banka: OTP banka IBAN: HR0224070001100471904 SWIFT: OTPVHR2X

Svrha uplate: upisati nakanu darovatelja – (donacija za Marijine sestre – nabavka automobila)

PRILIKA ZA LJUBAV! MOLIM VAS PODIJELITE OBJAVU!
DRAGI LJUDI, TREBAMO VAŠU POMOĆ! MISIJA U BENINU NAŠLA SE U POTEŠKOĆAMA…

Objavljuje Stjepan Ivan HorvatPetak, 24. ožujka 2023.