Nakon što je u ožujku ove godine Kršćanska sadašnjost d.o.o. u prodaju ponudila aplikaciju HR Biblije za iPhone, koja, putem jednostavnog i intuitivnog korištenja, omogućuje lagan pristup cjelovitomu biblijskom tekstu pohranjenom na uređaju, od 23. studenoga 2012. godine Kršćanska sadašnjost na tržište nudi poboljšanja koja su unesena u aplikaciju HR Biblije u novim verzijama 1.1 i 1.2

U verziji 1.1 dodane su nove mogućnosti: bojanje teksta markerom, dodavanje bilješki unutar teksta, listanje glava korištenjem “swipe” gestikulacije, dijeljenje teksta putem Facebooka, dijeljenje teksta putem Twittera (samo iOS 5.0 i više), dijeljenje teksta preko SMS-a i e-maila i nadograđene postavke, a ispravljene su i dotad uočene manje greške u radu aplikacije.

Najnovija verzija 1.2 donijela je više izuzetno bitnih novina: iPad verziju aplikacije (iOS 5.0 ili više), iPhone 5 verziju aplikacije, brže učitavanje tekstova (s posebnim naglaskom na Psalme), nove veličine teksta i integriranu podršku za Facebook dijeljenje putem iOS 6. (ika/bitno.net)