Majka

Ja sam mlada, samostalna žena. Mogu glasovati, studirati, voziti automobil, čak se i kandidirati za predsjednicu ako to želim (jednom, kad navršim 35 godina)! Ja mogu činiti sve što mogu i moje muške kolege. Ali postoji jedna stvar koja je uskraćena tim mojim muškim kolegama, a ja to mogu… biti majka. Majčinstvo, biti majka, najnevjerojatnija je stvar koju žena može učiniti u ovom svijetu. Samo razmislite o tome: možemo njegovati i štititi drugi ljudski život. Baš svaka osoba na svijetu imala je majku; svi smo mi proveli devet mjeseci u lagodnosti i sigurnosti majčine utrobe.

Stoga možete shvatiti zašto sam zgrožena kad čujem i vidim kako se pobačaj promiče kao ‘žensko pravo’. Pobačaj je jedan neprirodan čin, koji je suprotan i protivan svakom zaštitničkom instinktu koji majka ima prema svom djetetu. Pobačaj ujedno predstavlja i najstrašniji oblik nasilja koji može biti učinjen nad ženom. Ako tu metodu opišete osobi koja nikada ranije nije čula za pobačaj – koja nije zavarana od strane svih proabortivnih propagandi i raznih načina ispiranja mozga – ta osoba bi zasigurno pobačaj shvatila kao neku vrstu iskonskog mučenja.Zamislite da je vaše dijete nasilno rastrgano i isisano iz vaše utrobe, ili da osjetite kako se vaše dijete rukama i nogama bori dok njega ili nju truju ili spaljuju, a zatim zamislite porađanje mrtvog i uništenog malog tijela. Zamislite da imate svoje dijete, kojem dok je još uvijek živo, uklanjaju ud po ud unutar vaše utrobe, lomljenje kralješnice i lubanje kako bi ih uklonili, a zatim medicinsko osoblje sastavlja svaki komad tijela, dio po dio kako bi provjerili da nije dio vašeg djeteta ostao unutar vas. Ne čudi da svi dokazi pokazuju da pobačaj strašno ranjava žene, osim što ubija njezino dijete.

Razmislite o tome: da se mala novorođenčad ovako okrutno muči, zasigurno bi se i s razlogom digla graja!Ali kultura smrti, odnosno industrija pobačaja ima multimilijunsku zaradu, i od samog početka osmislili su prilično dobru marketinšku ideju: promicati i ‘prodati’ pobačaj uvjeravajući žene da su one jednostavno imale mogućnost izbora, odnosno da im pobačaj daje slobodu. Bila je to dobra taktika… ali mene i milijune drugih žena diljem svijeta ipak nisu uspjeli prevariti.U svijetu u kojem postoji abortus, žene neće nikada doista imati jednaka prava kao muškarci. Pobačaj se često koristi za prikrivanje slučajeva zlostavljanja i maloljetničke prostitucije. Udruga Live Action u SAD-u, otkrila je slučajeve pobačaja u kojima su sudjelovali radnici klinike Planirano roditeljstvo kako bi svodnicima pomogli prikriti zlostavljanja maloljetnih seksualnih robinja. Djevojke u dobi od trinaest i četrnaest godina zlostavljane su, a radnici klinike za pobačaje samo su uskočili kako bi “preuredili” papirologiju i kako bi sve to izvana izgledalo ispravno, a zapravo su pomagali svodnicima da uspješno vode svoj posao.

I nemojmo zaboraviti da je polovica ukupnog broja pobačene djece – ženskog spola. Ustvari, u zemljama poput Kine i Indije, gdje se preferiraju muška djeca, ta brojka je i mnogo veća. Ova praksa spolno selektivnih pobačaja danas je tako raširena da je opisan kao ‘gendercide’ (masovno ubojstvo zbog spolne diskriminacije) u časopisu The Economist (koji je samozvani pobornik pobačaja), dok je istraživanje jednog nagrađivanog autora, Mara Hvistendahla, pokazalo da je 163 milijuna djevojčica u svijetu jednostavno nestalo. Toliko o pravima žena.

Ako biraš život 

Prije nekoliko tjedana Bryan Kemper, američki pro-life lider, rekao je: “Pobačaj zarobljava žene u svijetu gdje muškarci mogu dominirati i kontrolirati ih kako bi oni bili slobodni.” Ni sama to ne bih bolje izrekla. Neizmjeran broj žena zaveden je na krivi put i one pogrešno misle da nemaju drugog izbora osim napraviti pobačaj, da one nisu sposobne biti dobre majke. Prisiljene su tako misliti pod utjecajem slabića koji žele izbjeći prihvaćanje svoje odgovornosti i ženama prikazati pobačaj kao “najbolji izbor”. Pobačaj nikad nije “izbor”. To je invazivan, destruktivan, nasilan i bolan čin protiv ženstvenosti.

Žene su stvorene, ”dizajnirane” kako bi postale majke, maternica je namijenjena da bude sigurno utočište u najranijim fazama našeg života, ali ona nažalost postaje jedno od najopasnijih mjesta za život na cijelome svijetu. Ja sam žena 21. stoljeća koja uživa sva prava i odgovornosti koje uživaju i muškarci. Sretna sam jer mogu reći da sam jednaka s bilo kojim muškarcem u ovoj zemlji; jer je prema UN-u, Irska – bez pobačaja, najsigurnija zemlja u svijetu za postati majkom. A žena postaje majka u trenutku djetetova začeća.

Trebamo slaviti majčinstvo. Svako dijete i svaka majka su dar. Žene koje su uplašene i zabrinute trebaju našu ljubav i podršku. Svaka žena treba znati da je darivateljica života, da ima mogućnost njegovati i voljeti svoje dijete, da radi najvažniji posao na svijetu. I dalje ću se zalagati za svaku ženu, svaku majku i svako dijete. Moramo se ujediniti protiv ove barbarske i kaotične prakse. Možemo eliminirati krize, ali ne i dijete.

Zato…
Odvažimo se!

Izvornik: lifesitenews.com/ Mary Anne
Prevela: Mirna Pandžić, cand.med.

Preuzeto s Hkld.hr
Foto: Shutterstock.com