AKCIJA CARITASA ZAGREBAČKE NADBISKUPIJE

Želite za svetkovinu Svih svetih učiniti dobro djelo? Evo zanimljive ideje

Već tradicionalnom akcijom “Kad činiš dobro, čini dvostruko dobro”, Caritas Zagrebačke nadbiskupije prigodom svetkovine Svih svetih želi potaknuti vjernike da kupnjom svijeća za grobove svojih najmilijih učine i dobro djelo za žive

Zahvaljujući prilozima prikupljenima u okviru akcije akcije “Kad činiš dobro, čini dvostruko dobro” u tijeku je uređenje i opremanje Majčinskog odjela Kuće ljubavi na Savici u Zagrebu. Svim darovateljima Caritas zahvaljuje u ime trudnica, majki i njihove djece!

Sredstva prikupljena u ovogodišnjoj akciji namijenjena su za uređenje i opremanje dvorane za boravak djece bez roditeljske skrbi u Kući sv. Franje u Vugrovcu u kojoj se na smještaju nalazi dvadeset i osmero djece u dobi od četiri do petnaest godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svijeće se mogu kupiti u Upravi Caritasa, na adresi Vlaška 36 u Zagrebu te u župama Zagrebačke nadbiskupije, posebno u župama Katedralnog i Remetsko-sesvetskog arhiđakonata.

Od 26. listopada do 2. studenoga 2019. od 9 do 17 sati svijeće se mogu kupiti i na Caritasovim štandovima ispred groblja Mirogoj i Miroševac te ispred zagrebačke katedrale.

Prodaje iznimno neće biti 28. i 29. listopada.

Dar za Kuću sv. Franje možete uplatiti:
– u Upravi Caritasa u Vlaškoj 36 u Zagrebu;
– na poveznici ovdje;
– na račun Caritasa Zagrebačke nadbiskupije;

Uplate iz Hrvatske: Privredna banka Zagreb
IBAN HR1423400091110343166
Uplate iz inozemstva: SWIFT PBZG HR2X
IBAN HR1423400091110343166
Poziv na broj: 01700
Svrha: Prilog za Kuću sv. Franje u Vugrovcu

Caritas Zagrebačke nadbiskupije | Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 27. listopada 2019.

Možda vam se svidi