NOVI PORTAL

Započeo s radom prvi hrvatski portal za katoličke žene – ‘Žena vrsna’

Od danas hrvatski je internet bogatiji za još jedan katolički portal. ‘Žena vrsna’ portal je namijenjen katoličkim ženama i problematizira njihovu ulogu u društvu i obitelji. Prenosimo priopćenje uredništva portala.

capture

 

Na blagdan rođenja Blažene Djevice Marije – Male Gospe,  8. rujna 2016.g, otvara se za javnost novi portal za žene „Žena vrsna“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prožet katoličkim duhom, po uzoru na starozavjetnu ženu vrsnu, progovorit će o ulozi žene u društvu, njenom dostojanstvu, majčinstvu i odnosu prema muškarcu. Obitelj je temeljna stanica društva, a žena srce obitelji, stoga portal nastoji istaknuti lijepo lice bračnog poziva.

Pokucat ćemo na vrata stvarnih vrsnica i posvjedočiti o radosti njihova predanja Bogu u uobičajenoj svakodnevici na način na koji On to traži od pojedine.

Kolumnisti Rajko Bundalo, Lea Potočar, Katarina Matijaca i Marija Grgić otvorit će ženske teme nedjeljom. U uredništvu portala su majke i djevojke koje pozivaju na biblijsku vrsnost u prvom redu sebe, a onda i čitatelja. Kuhajte s nama, uređujte dom i vrt, bolje organizirajte vrijeme, uštedite, obucite se moderno i pri tom budite ženstveni. Potražite nas na www.zenavrsna.com.

Bitno.net


Objavljeno: 8. rujna 2016.

Možda vam se svidi