[VIDEO] Blanka Vlašić: ‘U svakoj obitelji sve započinje s muškarcem i ženom’

Blanka Vlašić i njezin otac Joško podržali su inicijativu U ime obitelji

 atletičarka Blanka Vlašić dala je svoju podršku Građanskoj inicijativi

Osvajačica olimpijskoga srebra i dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis, naša atletičarka Blanka Vlašić dala je svoju podršku Građanskoj inicijativi „U ime obitelji”. „Obitelj je stup društva. U svakoj obitelji sve započinje s muškarcem i ženom” – riječi su kojima je jasno izrekla svoj stav o potrebi za ustavnom zaštitom braka kao zajednice između žene i muškarca i obitelji.

Referendum za brak podržao je i Joško Vlašić – otac i trener Blanke Vlašić. “Za mene je brak zajednica žene i muškarca i podržavam inicijativu da se to uvede u hrvatski Ustav. Sve ove godine kada smo postigli ove rezultate, i Blanka i ostali, moja djeca u obitelji, supruga i ja zajedno smo težili oplemeniti talente naše djece”, rekao je Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte svakako i članak: https://www.bitno.net/vijesti/hrvatska/blanka-vlasic-vjera-mi-je-oslonac-u-najtezim-ali-i-najsretnijim-trenucima/

uimeobitelji.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

Objavljeno: 18. svibnja 2013.

Možda vam se svidi