Za nadolazeće blagdane Sveučilište u Splitu i Studentski centar u dogovoru s Uredom za pastoral mladih i Caritasom splitske Nadbiskupije opet pokreću veliku humanitarnu akciju unutar Sveučilišta u Splitu pod nazivom „Dobro srce studenata u Splitu“.

Tijekom trajanja ove akcije, od 12. do 14. prosinca, bit će organizirano prikupljanje nekvarljivih prehrambenih namirnica, higijenskih potrepština, kao i odjeće i obuće, koje će se dostaviti socijalno najugroženijim obiteljima Splita i okolice.

Pozivaju se svi oni koji se žele odazvati toj humanoj akciji da donesu neke od prehrambenih namirnica (nekvarljivih) u zatvorenoj ambalaži ili konzervi, higijenske potrepštine kao i čistu odjeću i obuću (žensku, mušku i dječju) u objekte Studentskog centra Split odakle će ih preuzeti Splitski Caritas.

Prikupljanje donirane robe organizira se u studentskoj menzi “Stop” (FESB) od 9 do 17 sati, u restoranu na Ekonomskom fakultetu od 9 do 17 sati, u studentskom domu “Hostel Spinut” od 9 do 20 sati i u kantini Libar (ex Index u gradu) od 9 do 15 sati.

Bitno.net