“Najljepša i najveća HVALA Gospodinu koji je sve vodio i providio tako brzo da smo u 6 mjeseci od početka akcije danas ovdje. Kuća Srca Isusova i Marijina bit će kuća radosti i susreta na sve veću slavu Božju. Danas smo otvorili vrata da spasimo živote majki i djece… Molimo vas da nas i dalje pratite u molitvi i donacijama”, objavljeno je na Facebook stranicama udruge Betlehem.

Podsjetimo, Udruga je krajem prošle godine započela akciju prikupljanju potrebnih sredstava za kupovinu kuće u Novom Brestju (Sesvete). Iako svjesni teške situacije u Hrvatskoj, zbog velikih i stalnih potreba morali su krenuti u realizaciju spomenutog projekta, a zahvaljujući donacijama nesebičnih ljudi, među kojima su i čitatelji našeg Portala, dom za majke koje su unatoč svim problemima rekle DA životu konačno je osiguran. Članovi udruge srdačno su zahvalili svima koji su pomogli ostvarenje ovog velikog projekta.

U kući će se osim soba za smještaj trudnica i majki, nalaziti i kapelica te savjetovalište za žene koje trebaju ovakvu vrstu pomoći.

Glavni ciljevi udruge su molitvom i djelovanjem spasiti svako začeto dijete koje je u opasnosti od pobačaja i osnovati kuću za napuštene trudnice i samohrane majke. Više o udruzi Betlehem Zagreb možete pročitati NA LINKU, a kako izgleda život u jednom takvom domu pročitajte OVDJE.

Bitno.net