Sve štovatelje „njemačke proročice“ i jedne od najsvestranijih žena u povijesti Crkve, benediktinske redovnice i naučiteljice Crkve sv. Hildegarde iz Bingena, sigurno će razveseliti vijest da od nedavno na jednom mjestu mogu pronaći začine, mješavine bilja, juhe, čajeve, kozmetičke proizvode, proizvode od pira (kavu, brašno, kekse, tjesteninu, griz, kašu, pahuljice…) i eliksire spravljene prema savjetima ove genijalne svetice.

Hildegardina medicinska djela sa spoznajama o ljekovitosti bilja bila su 800 godina skrivena. Može se slobodno reći da je njihovo ponovno otkrivanje prije 50-ak godina velik dar za naše vrijeme, s obzirom na uspjeh koji u liječenju postižu liječnici koji rade po Hildegardinim preporukama, a i s obzirom na izazove s kojima se medicina danas susreće. Posebno zadivljuje to što je Hildegarda već u 12. stoljeću govorila o onom što danas potvrđuju medicinska istraživanja, prije svega o velikoj važnosti i presudnoj ulozi probavnog trakta za čovjekovo tjelesno zdravlje. Dr. Hertzka i dr. Strehlow, kao i brojni drugi liječnici koji se bave Hildegardinom medicinom uspjeli su pomoću ljekovitih pripravaka iz „Božje ljekarne“ i prehranom na bazi pira, voća i povrća, pomoći mnogima kojima konvencionalna medicina dugo godina nije mogla riješiti zdravstvene tegobe.

Web trgovina u ponudi ima preko 80 proizvoda, a osim prodajnog ima i edukativni karakter gdje svaki proizvod prati detaljan opis i preporuke korištenja. Generalni smo zastupnici tvrtke JURA Naturheilmittel GmbH (Konstanz, Njemačka) i tvrtke Stadtmuehle Geisingen (Geisingen, Njemačka), čiji proizvodi nose oznaku „Prema dr. Hertzki“ što je garancija autohtone sorte trozrnog pira.

Na stranici također možete pronaći i kategoriju „Članci“ gdje nudimo savjete i recepte temeljene na spisima sv. Hildegarde.

Proizvode dostavljamo na području cijele Hrvatske direktno na Vašu kućnu adresu, a rok isporuke je u pravilu 1 do 2 radna dana. Plaćanje je moguće internetskim bankarstvom (uplatom na račun prema ponudi), karticama te prilikom preuzimanja paketa. Za sve narudžbe vrijednosti preko 250,00 kn dostava je besplatna!

Posjetite web trgovinu Hildegarda.hr klikom na link!

* Sponzorirani članak