verbum-akcija

Dragi prijatelji, aktivni članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net!

Želimo vas obavijestiti kako smo zahvaljujući jednom od naših partnera, izdavačkoj kući Verbum, za vas pripremili posebnu akciju u listopadu!

U svim knjižarama Verbum, kao i putem web trgovine, moći ćete s posebnim popustom od 30% nabaviti izvrsno djelo jednoga od najpoznatijih suvremenih katoličkih teologa, Scotta Hahna. Riječ je o knjizi Znakovi života u kojoj autor uspješnice Gozba Jaganjčeva, pristupačno i sveobuhvatno obrazlaže temeljne stvarnosti vjerskoga života i prakse, vodeći čitatelje k boljemu poznavanju katoličkih obreda, običaja i molitava.

Znakovi života su jasan i sveobuhvatan vodič kroz biblijska vjerovanja i povijesne običaje nastale na temelju katoličkoga nauka i prakse. Posvetivši jedno poglavlje svakoj temi, autor vodi čitatelja na put koji osvjetljava korijene i značenje brojnih stvarnosti koje tvore dio zajedničke zapadne vjerske i kulturne baštine, uključujući znak križa, misu, sakramente, molitvu sa svecima, anđele čuvare, svete slike i relikvije, slavlje Uskrsa, Božića i ostalih blagdana, dnevne molitve i još mnogo toga. Svako poglavlje zaključuje se odjeljkom “Prebirite u srcu” koje čitatelju pomaže da spomenute prakse i pobožnosti usvoji u osobnomu duhovnom životu.

Ova izvrsna knjiga tijekom listopada bit će na posebnom popustu od 30% samo za članove Kluba prijatelja i njezina će cijena, umjesto 135 kn, iznositi 94,50 kn.

Više o knjizi možete doznati na ovom linku!

Kako biste ostvarili popust, dovoljno je da pri kupnji u Verbumovoj knjižari pokažete svoju člansku karticu Kluba prijatelja, a ukoliko knjigu odlučite naručiti putem web trgovine, u napomenu je prigodom naručivanja potrebno upisati: “Klub prijatelja Bitno.net”, te upisati članski broj koji se nalazi na kartici.

Verbumove knjižare nalaze se u 11 hrvatskih gradova, a njihov popis možete pronaći ovdje.

Nadamo se kako ćete uživati u ovoj izvrsnoj knjizi i zahvaljujemo vam na vašoj dosadašnjoj potpori!

Vaš Bitno.net