Dragi prijatelji, aktivni članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net!

Želimo vas obavijestiti kako smo zahvaljujući jednom od naših partnera, izdavačkoj kući Verbum, za vas pripremili posebnu akciju! Akcija traje do 31. prosinca 2016. godine i vrijedi isključivo za članove kluba prijatelja portala Bitno.net, a evo koji vas naslovi čekaju na popustu od 30% u knjižarama Verbuma:

Što je katolicizam? Dvije tisuće godina živa tradicija? Svjetonazor? Način života? Odnos? Tajna? U ovoj monumentalnoj kulturološko-religijskoj studiji Katolicizam poznati teolog i publicist Robert Barron propituje sva ta pitanja i još mnogo toga kako bi sveobuhvatno prikazao religiju koja je jedna od ključnih sastavnica zapadne civilizacije. Sveobuhvatna, jedinstvena i nadahnjujuća, ova knjiga donosi trajne i životno važne istine na način prihvatljiv novim generacijama, govoreći jezikom i stilom suvremenoga života.

Redovna cijena: 165 kn
Akcijska cijena: 115,50 kn

Vijest da je kardinal Dziwisz, koji je četiri desetljeća bio tajnik te najbliža i najpouzdanija osoba Ivana Pavla II., objavio osobne bilješke iz ostavštine pokojnoga Pape, izazvala je veliku pozornost javnosti. Osobne su bilješke zapravo vjerno i bez rezova objavljeni dokument kakva je kardinal Dziwisz dobio oporučno u ostavštinu od samoga Ivana Pavla II., a sada su u obliku ove monumentalne knjige prvi put dostupne i na hrvatskomu jeziku.

Redovna cijena: 258 kn
Akcijska cijena: 180,60 kn

Ovo potresno svjedočanstvo donosi osobnu ispovijest čovjeka koji je sam bio opsjednut i koji je, nakon duge i teške bitke, doživio potpuno oslobođenje. Njegov je oblik opsjednuća doista bio izniman: cijelo je vrijeme bio lucidan, svjestan onoga što se događa, nemoćan promatrač dok su mu zlodusi mučili tijelo i dušu. Ova knjiga, koja će potresti sve čitatelje neovisno o njihovu svjetonazoru, predstavlja izravan i neposredan uvid u zastrašujući fenomen đavolskoga opsjednuća.

Redovna cijena: 118 kn
Akcijska cijena: 82,60 kn

Što zapravo znamo o anđelima, tim duhovnim bićima koja se u Svetomu pismu spominju već od prvih stranica Knjige Postanka? Tko su oni, kako djeluju i zašto su važni? Na sva ta i mnoga druga pitanja odgovara ova jedinstvena knjiga u kojoj su sabrane sve kateheze sv. Ivana Pavla II. u kojima je izložio stalan i provjeren crkveni nauk o anđelima te njegov govor o sv. Mihaelu Arkanđelu kojega je održao u svetištu sv. Mihaela na Monte Garganu.

Redovna cijena: 49 kn
Akcijska cijena: 34,30 kn

Kako je izgledao njezin životni put i što je izvor njezine čudesne preobrazbe? Odakle je crpila sposobnosti i snagu za nevjerojatni pothvat koji je izvela? Fasciniran njezinim likom i djelom Mark Twain je o njoj napisao ovu knjigu, svoje posljednje djelo, kao krunu svojega stvarateljskog opusa. Stoga je ovo prvo hrvatsko izdanje Twainove Ivane Orleanske doista nezaobilazno štivo za sve ljubitelje toga velikana, kao i za ljubitelje književnosti općenito.

Redovna cijena: 175 kn
Akcijska cijena: 122,50 kn

Ova jedinstvena biblijska slikovnica i slagalica u kockama nov je i zabavan način na koji će djeca naučiti najznačajnije evanđeoske zgode. Kroz igru slaganja kocaka i kratko opisane ključne evanđeoske zgode, uvijek će se iznova maštovito baviti događajima iz Isusova života, usvajajući ih kao dio vlastite vjere. Namijenjena je djeci od 3 do 5 godina.

Redovna cijena: 69 kn
Akcijska cijena: 48,30 kn


Kako biste ostvarili popust, dovoljno je da pri kupnji u Verbumovoj knjižari pokažete svoju člansku karticu Kluba prijatelja, a ukoliko knjigu odlučite naručiti putem web trgovine, u napomenu je prigodom naručivanja potrebno upisati: “Klub prijatelja Bitno.net”, te upisati članski broj koji se nalazi na kartici.

Verbumove knjižare nalaze se u 11 hrvatskih gradova, a njihov popis možete pronaći ovdje.

Nadamo se kako ćete uživati u ovim knjigama i zahvaljujemo vam na vašoj dosadašnjoj potpori!

Više o Klubu prijatelja i pogodnostima koje možete ostvariti članstvom doznajte na linku!

Vaš Bitno.net