RAZGOVOR SA SVETIM OCEM

Nove informacije o zdravstvenom stanju mons. Ante Jozića – osobno ga nazvao i papa Franjo

Mons. Ante Jozić u subotu je telefonski razgovarao s papom Franjom…

Ante Jozić

Papa Franjo i mons. Ante jozić/Foto: Splitsko-makarska nadbiskupija

Sveti Otac Franjo u subotu je osobno nazvao mons. Antu Jozića koji se u splitskoj bolnici oporavlja nakon teške prometne nesreće.

Informaciju je na svom Facebook profilu objavila župa svetog Mihovila iz Trilja.

“Jučer (SUBOTA) Sveti Otac Papa Franjo u 19 h nazvao je našeg novog nadbiskupa i nuncija mons. Antu Jozića i nekoliko minuta su porazgovarali. Papa Franjo je poručio nadbiskupu Anti da se moli za njega i uputio svoj apostolski blagoslov njemu i svim vjernicima koji mole za našeg mons. Antu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na stranici je također objavljeno kako je zdravstveno stanje nadbiskupa stabilno te je izvan životne opasnosti. Mons. Jozić izašao je s intenzivne njege te se nalazi na odjelu splitske bolnice na Firulama. Župa Trilj prenosi i kako će ga 1. svibnja posjetiti državni tajnik Svete Stolice, kardinal Pietro Parolin, te drugi kardinali i biskupi iz Vatikana.

SVETI OTAC PAPA FRANJO OSOBNO TELEFONSKI NAZVAO NAŠEG MONS. ANTU JOZIĆA U SPLITSKOJ BOLNICI .

Jučer ( SUBOTA ) Sveti…

Objavljuje Župa sv. Mihovila TriljNedjelja, 28. travnja 2019.

Mons. Jozić upravo je 1. svibnja trebao biti zaređen za nadbiskupa u splitskoj konkatedrali, no ređenje je odgođeno do daljnjega.

Mons. Ante Jozić zadobio je po život opasne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 7. travnja, u tunelu Sveti Ilija. U toj nesreći je poginuo mladi vozač.

Do nesreće u tunelu Sv. Ilija došlo je nakon što je 24-godišnji vozač BMW-a prešao u suprotni trak i frontalno se zabio u Citroen. Vozač BMW-a kasnije je preminuo u splitskoj bolnici.

Tino Krvavica | Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 30. travnja 2019.

Možda vam se svidi