Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel u ponedjeljak su dobili prinovu. U 14:30 u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj rodio se maleni Ivan.

Vijest su s javnošću podijelili preko Instagram profila brenda Lunilou, kojeg Izabel vodi sa svojom sestrom Ivanom Čirjak.

Uz sretnu vijest o Ivanovom rođenju, objava na Instagramu popraćena je uz “citat” iz Psalma 139 na engleskom jeziku koji u slobodnom prijevodu glasi: “Čudesno si stvoren, snažno ljubljen i dragocjen u Njegovim očima”.

Riječ citat smo stavili u navodnike jer najbliže što Psalam 139 dolazi navedenom tekstu je u 14. stihu “Hvala ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela tvoja predivna.”

Ipak, možda su vam i riječi “dragocjen u Njegovim očima” zvučale poznato jer podsjećaju na četvrti redak iz 43. poglavlja Knjige proroka Izaije “Jer dragocjen si u mojim očima, vrijedan si i ja te ljubim”. Tako da je, zapravo, riječ o kombinaciji dvaju biblijskih redaka povezanih u jedan.

Ponosnim roditeljima želimo puno blagoslova u novoj ulozi, a Mateu da nastavi svjedočiti svoju vjeru.

View this post on Instagram

Welcome to our lunilou family baby Ivan ? „You are wonderfully made, dearly loved and precious in His sight.“ – Psalm 139

A post shared by lunilou (@lunilou_official) on