Istaknuo je kako putem nije doživio nikakvu neugodnost ili strah te da je cijelo vrijeme osjećao sigurnost da ga Gospa vodi i prati na ovom dugom hodočašću

Foto: medjugorje-info

Livnjak Dražen Vukadin zaputio se 21. lipnja na 1200 kilometara dugo hodočašće od Züricha do Međugorja, gdje je stigao nakon 28 dana hoda, piše medjugorje-info.

U Međugorje je stigao 19. srpnja u večernjim satima, a ruta kojom je pješačio protegla se kroz mnoge gradove: Zürich-Davos-Meran-Trento-Padova-Trst-Rijeka-Karlobag-Starigrad-Šibenik-Trogir-Dugopolje-Imotski i napokon Međugorje.

U razgovoru za međugorski portal istaknuo je kako putem nije doživio nikakvu neugodnost ili strah te da je cijelo vrijeme osjećao sigurnost da ga Gospa vodi i prati na ovom dugom hodočašću.

“Toliko sam bio siguran da je Gospa uz mene i vjera mi je bila tako jaka da nije bilo ni jednog trenutka da sam se nečega bojao ili imao straha da bi nešto moglo poći krivo. Uz molitvu, radio Mir Međugorje i uz jaku želju da se popnem na Brdo ukazanja i Križevac, uspio sam bez problema. I zbog toga sam bio jako sretan, vjerujte mi!”

Fotogaleriju s hodočašća, kao i više o ovoj temi možete vidjeti OVDJE.

Bitno.net