U prosincu prošle godine sisačka podružnica Udruge za nerođeni život Betlehem otvorila je Kuću Malog Isusa za trudnice i samohrane majke.

Kao i u drugim svojim kućama, ova udruga koju vodi naš kolumnist pater Marko Glogović, pomaže privremenim smještajem trudnicama ili samohranim majkama koje su često i izbačene iz domova jer odbijaju abortus unatoč pritisku svoje okoline. U kući u Sisku trenutačno su smještene tri majke i petero djece, ali sada je nastao problem.

“Riječ je o staroj kući koja je bivši župni ured, ali uspjeli smo je adaptirati uz pomoć Božje providnosti. Međutim, septička jama nije renovirana, te je počela propuštati fekalije i u toliko je lošem stanju da se ne može ni sanirati”, rekla nam je predsjednica sisačke podružnice Iva Matijašević.

Jedino rješenje jest nova septička jama, pa Udruga sada apelira na sve ljude dobre volje da im pomognu prikupiti ta sredstva. Ukupna sredstva koja su im potrebna iznose 16.000 kuna, a dosad su prikupili oko polovice tog iznosa.

Pridružimo se njihovim nastojanjima i pomozimo prikupiti novac koji im je potreban kako bi Kuća Malog Isusa i dalje mogla pružati utočište trudnicama i samohranim majkama koje su odbile pristati na pritisak okoline koja je od njih tražila da ubiju svoju djecu.

Ovo je račun na koji možete poslati svoj prilog:

Udruga za nerođeni život Betlehem Sisak

Iban HR 98 2330 0031 1526 0063 3

Za uplate iz inozemstva

SWIFT /BIC SOGEHR22

Više o aktivnostima Udruge Betlehem možete pročitati OVDJE.

Bitno.net