Ove godine Hod će se održati u sedam hrvatskih gradova! Uz Osijek, Zagreb, Sisak, Split i Zadar, po prvi puta pridružuju nam se još dva velika hrvatska grada, Slavonski Brod i Imotski. Većina Hodova održat će se u mjesecu svibnju i lipnju, dok će u drugim gradovima Hod za zaštitu svakog ljudskog života biti na jesen.

Hod za život u Osijeku održat će se ove subote 15. svibnja, idući vikend 22. svibnja održat će se u Slavonskom Brodu i Imotskom, 29. svibnja 2021.g., za život hodat će se u Zagrebu, a 12. lipnja 2021.g., Hod za život bit će održan u Sisku.

Cilj Hoda za život je svratiti pozornost na znanstvenu činjenicu koja potvrđuje da život čovjeka počinje začećem! Imamo društvenu odgovornost protiviti se prekidanju života nerođene djece i ideji da bi se drugima život prekidao putem eutanazije. Očekujemo od političara koji nas predstavljaju na lokalnoj i nacionalnoj razini da štite temeljno ljudsko pravo – pravo na život!

Svih ovih proteklih godina, od 2016. godine, hodalo je više tisuća ljudi, miroljubivo, dostojanstveno u ozračju radosti, pjesme i veselja kako bi iznijeli svoj stav da je ljudski život najveća vrijednost!