Smartphone

Na ideju o izradi niza aplikacija katoličkog sadržaja za pametne telefone došla je skupina mladih katolika potaknuti pozivima pape Ivana Pavla II. te pape Benedikta XVI. o korištenju modernih medija kao sredstava evangelizacije. Kao prvi projekt odabrali su molitvenik te su ga izdali na spomendan Gospe Lurdske 11. veljače.

Molitvenik je besplatan, bez reklama, a sadržaji koji se u njemu nalaze provjerene su molitve preuzete iz katoličkih molitvenika. U nešto više od tjedan dana aplikacija je instalirana gotovo 300 puta uz izvrsne povratne komentare.

Najsadržajniji katolički molitvenik jednostavnog sučelja, ali naprednih mogućnosti od sada je dostupan za sve mobilne uređaje temeljene na android operacijskom sustavu, a može se preuzeti ovdje.

Svojim ugodno dizajniranim sučeljem molitvenik pruža prilagodljivost te lakoću pronalaženja, prikazivanja i pamćenja molitava. Više od sto molitava koje se u njemu nalaze raspoređeno je u: osnovne molitve, molitve Bogu Ocu, molitve Isusu Kristu, molitve Duhu Svetomu, molitve Mariji, molitve svecima, psalmi, litanije, devetnice, krunice, križni putevi, latinske molitve, crkvene istine te molitve na nakanu.

Instalirajte, pošaljite komentar, predložite prijateljima, širite dobru vijest!

Laudatao.hr