Ljubav Forte (1)

Saborska zastupnica Marija Lugarić na svom je Twitter profilu objavila fotografiju poklona koji je dobila od studentskog kapelana don Damira Stojića. Riječ je o jednom posebnom lijeku, ‘nazvanom ‘Ljubav forte’, koje sadrži maleno raspelo i upute za korištenje, a uz njega je dobila i pismo u potpisu zagrebačkog kapelana. U pismu stoji:

“Poštovana zastupnice Hrvatskog sabora, svjedoci smo da u hrvatskom društvu vlada, ne samo gospodarska, nego štoviše moralna kriza. Ova moralna kriza može se smatrati svojevrsnom bolešću… Svaka bolest traži svoj lijek. Isus Krist je liječnik duše i tijela i sam je rekao: ‘Ne treba zdravima liječnika nego bolesnima’. Stoga sam Vam slobodan ponuditi priloženi lijek ‘Ljubav forte’… Ako ispravno i redovito uzimate lijek, možete očekivati sljedeće: ljubav radost, mir, velikodušnost, uslužnost, dobrotu, vjernost, blagost, uzdržljivost.”

‘Ljubav forte’ došao je iz Španjolske 2011. g. sa Svjetskog susreta mladih u Madridu, a zahvaljujući don Damiru Stojiću preveden je i tiskan u Hrvatskoj, nakon čega je distribuiran u studentskim domovima gdje je primljen s oduševljenjem.

“Lijek ‘Ljubav forte’ pomaže u jačanju naše vjere u Božju ljubav te liječi sve duševne bolesti koje su posljedica grijeha”, stoji u opisu ovoga lijeka uz koji dobijete i uputu sa svim informacijama, mjerama opreza, načinima korištenja i doziranja, nuspojavama i terapiji općenito. Izdaje se bez recepta, nema roka trajanja, a ako zaboravite uzeti lijek možete u bilo koje vrijeme nastaviti.

Spomenimo i to da se u receptu za bolje djelovanje lijeka preporučuje čitanje našeg portala Bitno.net, na što smo jako ponosni.

Bitno.net

[facebook]Želiš li i dalje biti na izvoru bitnih informacija – klikni like[/facebook]