Ekipa, ekipa – svi smo stalno u nekim ekipama …

Ekipa iz kvarta, ekipa iz srednje, ekipa s faksa, ekipa sa zidića, ekipa s baluna, ekipa iz grada, ekipa sa sela, pa onda prijatelji pravi, prijatelji povremeni, prijatelji lažni… s kave na kavu, iz ćakule u ćakulu – i tako stalno u krug.

Skac_St (Studentski katolički centar Split) poziva te da se priključiš ekipi kakve još nemaš, ekipi s kojom ćeš moći aktivno raditi na izgradnji svoje osobnosti, duhovnosti i angažiranosti! Na jednom susretu tjedno u formi rada u manjim grupama koji aktualizira i poosobljuje određenu temu učvrstit ćete se u povjerenju, provjeriti se u prijateljstvima, razvijati svoju osobnost, zaživjeti duhovnost, naučiti se donošenju dugoročnih odluka, raspravljati, dijeliti iskustva.

Male zajednice su povlaštena mjesta evangelizacije. U velikim otvorenim zajednicama pojedinac se često gubi, i tek prividno nekome pripada. Mladom čovjeku potrebna je čvrsta i stalna zajednica kojoj pripada i koja misli na njega, koja ga zna potražiti i koja ga zamjećuje u svakoj njegovoj dimenziji. Takva zajednica ga podiže i veseli, bodri ga u njegovim poteškoćama i veseli se njegovim pobjedama. Svatko od nas ima potrebu za grupom prijatelja koja će pitati za tebe i potražiti te kad te nema.

Raspored grupnih susreta dogovara se s dodijeljenom grupom, a još jednom (ili dvaput) mjesečno sve grupe se okupljaju u zajedničkom susretu u formi predavanja s voditeljem fra Antom Vučkovićem.

Effata (“Otvori se!”) program je cjelovite kršćanske formacije mladih koji se odvija u Zagrebu, Dubrovniku i već drugu godinu u Splitu. Kakva su iskustva prošlogodišnjih Effataša možeš saznati na poveznici. Effata 2014./15. počinje 3. studenoga 2014. i traje do 12. lipnja 2014.!

prijave su produžene do 9. studenoga!
Broj mjesta je ograničen te je za prijavu potrebno ispuniti:
– prijavnicu koja se nalazi na linku:
https://docs.google.com/forms/d/1MtFIsAA9mTZxpsNkzQD0K4FpSN-8L9Cd9q2COBKrPGk/viewform

Facebook event imate ovdje.

Odmori se od svakodnevnih obveza, jurnjave kroz dan, upoznaj novu ekipu!

I ti, baš ti si nekome potreban – netko te čeka da ga saslušaš, ohrabriš, pomogneš mu, da moliš s njim, da mu budeš blizu.
Effata – otvori se!

Dođi, oduhovi svoju mladost!

Sve informacije možete dobiti na e-mailu: skac.st@gmail.com

Skac_ST | Bitno.net