Pro-life organizacija Live Action objavila je video u kojem zaposlenici u klinici za pobačaje u Phoenixu, Arizona, priznaju da ostavljaju novorođenče, koje se bori za život nakon neuspjelog pobačaja, da umre, i detaljno opisuju kako se izvodi pobačaj u visokom stadiju trudnoće. Skriveni video također pokazuje tehničara u klinici kako više puta mjeri nerođeno dijete nakon što je prvo mjerenje pokazalo da dijete ima 24 tjedna, što je više od zakonske granice za pobačaj u Arizoni.

Ovo je treći u nizu skrivenih videa koji otkrivaju što Live Action naziva “ilegalnom i nehumanom” praksom klinika za pobačaj u visokoj trudnoći. Kada je skrivena istražiteljica upitala što bi se dogodilo kad bi dijete preživjelo pobačaj, Linda, savjetnica za pobačaje u Familiy Planning Associates Medical Group, priznaje da ne bi pomogli bebi da preživi. “Ovaj video je samo najnoviji dokaz uznemirujućeg i strašnog trenda u američkoj industriji pobačaja”, rekla je Lila Rose iz Live Actiona.

Uništavanje nevine djece, ostavljanje rođene djece da umru, ubrizgavanje otrova u prsa malog dijeteta tako da polako umre u majčinoj utrobi – sve je ovo uobičajena procedura u industriji pobačaja. Ali sva ova djeca su ljudska bića, imaju ljudska prava, i zaslužuju istu zaštitu koju imamo svi mi. U videu, Laura Mercer koja izvodi pobačaje, govori o postupku pobačaja i o tome kako treba prvo njih zvati ako ženu uhvate trudovi. “Svjedočanstvo koje je zabilježeno u ovoj klinici za pobačaje upućuje na to da tamošnje osoblje počinja infanticid (djecoubojstvo). Familiy Planning Associates Medical Group treba odmah istražiti i oduzeti im dozvolu za rad. Žene su izložene riziku u ovim brutalnim postupcima, i ovo je pitanje života i smrti za ovu djecu”, rekla je Rose.

Live Action je objavio video u kojem savjetnik za pobačaje u Bronxu opisuje kako bi rođeno dijete bilo stavljeno u staklenku s otrovnom otopinom kako bi se osigurala smrt; i o washingtonskom doktoru koji bi ostavio dijete rođeno nakon neuspjelog pobačaja da umre. Rose poziva vlasti da istraže i optuže dr. Mercer i Family Plannning Associates Medical Group.

[facebook]Želiš li i dalje biti na izvoru istinitih informacija – klikni like[/facebook]

Izvor: Life Site News

Prijevod: M.K. /Bitno.net