Od 12. do 14. svibnja ove godine u Zagrebu održava se međunarodna konferencija Svjetske organizacije za Billingsovu ovulacijsku metodu (WOOMB International)

Foto: Shutterstock.com, Billingsova metoda

Foto: Shutterstock.com

WOOMB International je prva konferencija Svjetske organizacije za Billingsovu ovulacijsku metodu® koja se održava u Europi. Sudionici konferencije imat će jedinstvenu priliku čuti iskusne svjetske i europske poznavatelje ove metode i obogatiti svoje znanje o njenoj primjeni u planiranju obitelji, brizi za žensko zdravlje i liječenju neplodnosti.

Konferencija je namijenjena podučavateljima i promotorima Billingsove ovulacijske metode®, zdravstvenom osoblju, odgajateljima i savjetnicima koji rade s bračnim parovima, obiteljima i mladima, a pozvani su i svi zainteresirani za teme planiranja obitelji, brige za žensko zdravlje i liječenja neplodnosti.

Cilj ove konferencije je pružiti cjelokupnu informaciju o znanstvenoj podlozi ove metode, o njenoj učinkovitosti i pouzdanosti te o dobrobitima koje proizlaze iz njene primjene i na taj način potaknuti hrvatsku stručnu i širu javnost na prihvaćanje ove metode kao ravnopravne opcije u planiranju obitelji i liječenju neplodnosti.

Osim konferencije, organizirani su i posebni tečajevi za zdravstvene djelatnike i za podučavatelje metode koji se, kao i sama konferencija, boduju prema Pravilniku o trajnoj medicinskoj izobrazbi Hrvatske liječničke komore.

Detaljne informacije o konferenciji i pratećem edukacijskom programu možete pronaći na linku ovdje.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Bitno.net