Zajednica Arka Korablja sigurno je mjesto pripadanja i izgradnje prijateljskih odnosa. Također, mnogi volonteri koji su prošli kroz zajednicu, njih preko 150, svjedoče o istinskoj promjeni koju je zajednica i prijateljstvo s osobama s intelektualnim teškoćama donijela u njihov život.

Donacijama omogućujete širenje misije zajednice Arka Korablja kroz uključivanje novih osoba s intelektualnim teškoćama koji čeznu za mjestom pripadanja. Život osoba s intelektualnim teškoćama često je obilježen velikom samoćom i jednoličnošću. Vašim donacijama omogućujete 18 osoba s intelektualnim teškoćama da sudjeluje u aktivnostima zajednice Arka Korablja i razvijaju svoje talente kojima će doprinositi društvu u kojem živimo.

Zahvaljujući donacijama kroz proteklih 10 godina, 22 osobe s intelektualnim teškoćama pronašlo je zajednicu prijatelja kojoj pripadaju.

Podržite zajednicu da nastave ploviti i u 2019. godini jer još mnogo osoba s intelektualnim teškoćama čeka da pronađe prijatelje i mjesto kojem pripadaju!

Hvala Vam! :) <3

Donirati možete OVDJE.

Bitno.net