Pokretači inicijative, Amerikanci David Bereit i Shawn Carney, autori su knjige koja je nevjerojatnim svjedočanstvima dirnula mnoge i postala jednom od najprodavanijih pro-life knjiga u SAD-u.

Don Damir Stojić napisao je sljedeći komentar za pro-life knjigu „40 dana za život“ prevedenu na hrvatski jezik: „Ova je knjiga hrana za one koji brane život i nerođene. Nevjerojatna svjedočanstva su dokaz da molitva može nadvladati bilo koje zlo. Ako se pitate što možete učiniti da štitite život, ova je knjiga upravo za vas.“

Pokretači inicijative, Amerikanci David Bereit i Shawn Carney, autori su knjige koja je nevjerojatnim svjedočanstvima dirnula mnoge i postala jednom od najprodavanijih pro-life knjiga u SAD-u. „Upravo nam je ovakva knjiga bila potrebna“, napisao je pater Marko Glogović ističući da je knjiga došla kao „silno potrebno ohrabrenje i dobrodošlo rasvjetljenje“ u mnogim stvarnostima ljudskih mukotrpnih ali blagoslovljenih nastojanja da svijet upozna dar i čudo života.

Promocija knjige održat će se 24. rujna u zagrebačkoj Kinoteci, Kordunska 1, s početkom u 20 sati.

Uz predstavljače don Damira Stojića, Antu Čaljkušića i pjesme slavljeničkog tima “40 dana za život”, organizatori su pripremili bogat program te bonus program s vrijednim nagradama.

Knjiga će se istoga dana predstaviti i u Križevcima u 20 sati u crkvi sv. Ane, a tijekom kampanje, promocije će se održati i u svim ostalim gradovima sudionicima inicijative.

40 dana za život | Bitno.net