Mjesto: Samostan sv. Marije, Glavotok, otok Krk

Termin: 1. 30.07.-05.08. 2. 06.08.-12.08.  3. 13.08.-19.08.
1. Termin (Jelena Prskalo i Silvija Mašaberg) Otvori se Ljubavi!
Mitovi o braku, razine prisnosti, refleksija odgoja na zrelu dob, uživljavanje u Evanđelje – kontemplacija, kako biti prisutan u svijetu ovdje i sada, zašto sam zapravo sam, nisam sam – nitko nije otok (iako smo na Krku), kamo god pođem vodim sebe u miraz, neću Te pustiti dok me ne blagosloviš
2. Termin (Elizabeta Moskalj i Natalija Siladjev) Jezici Ljubavi! Zahvalnost, 5 jezika ljubavi, kako spoznati sebe kao samca – moje jače i slabije strane, što trebam doraditi, izbrusiti, ojačati i kako, moj pristup i komunikacija sa suprotnim spolom, čisto hodanje, što tražim/očekujem od partnera u vezi, što je za mene brak i što očekujem od njega,  komunikacija u braku, komunikacija u braku za žene, komunikacija u braku za muškarce
3. Termin (kombinacija 1. i 2. termina) + plesna radionica “Pleši & moli” by Andreja Čondor
Dolazak je nedjelja poslije 15,00 sati a samostan napuštate u subotu do 10,00 sati!

Uz dnevne teme predviđeni su izleti i dodatna iznenađenja, uz puno druženja, molitve, slavljenja…

Andreja Čondor: Plesna radionica “Pleši & moli”
U molitvi kroz ples i pokret koriste se jednostavni, opuštajući koraci koji se izvode na instrumentalnu kršćansku glazbu. Plesno predznanje nije potrebno. Uključen je integrativan pristup kroz tjelesni pokret, biblijsku riječ i kršćansku duhovnost. Plesna molitva djeluje opuštajuće, potiče osvještavanje unutarnjih i vanjskih pokreta  te povezivanje sa sobom, s drugima i s Bogom.
Jedinstveni i potpuno novi program uključivati će duhovni sadržaj uz interaktivne, logoterapijske i plesne radionice, vodstvo svećenika, svete mise, klanjanje i slavljenje. Biti će kombiniran zajedno sa druženjima uz izlete, glazbu, zabavu i dovoljno slobodnog vremena za kupanje, sunčanje, druženje, rekreaciju, osobnu i zajedničku molitvu.
Broj sudionika je ograničen (45 osoba). Rok prijave: do popunjena slobodnih mjesta. Nakon popunjavanja svih mjesta biti će otvorena lista čekanja koja će se popunjavati prema redoslijedu dospjelih prijava.
DUHOVNO VODSTVO:
* vlč Alojz Kovaček, duhovni asistent Udruge, župnik župe sv. Ćirila i Metoda Osijek
* vlč Ivan Begović, župnik župe Preslavnog Imena Marijina Retkovci
ANIMATORI:
* Elizabeta Moskalj, učiteljica razredne nastave, logoterapeut
* Natalija Siladjev, pedagog
* Jelena Prskalo, profesorica engleskog i njemačkog jezika
* Silvija Mašabeg, teologinja, vjeroučiteljica
Detaljne informacije o prijavi možete pronaći OVDJE.