UDRUGA 'LIPIN CVIET'

Prijavite se na Natječaj za 8. književnu manifestaciju Recital ‘Srce Isusa i Marije’

Župa sv. Jurja mučenika, Gornja Stubica i Gornjostubička udruga “Lipin cviet” raspisuju Natječaj za 8. književnu manifestaciju Recital “Srce Isusa i Marije”

Foto: Shutterstock.com

Na natječaju mogu sudjelovati autori s najviše po tri do sada neobjavljena rada (pjesme, promišljanja i meditacije), isključivo duhovne  tematike – Bog, Crkva, molitva i vjera na kajkavskom i štokavskom jeziku. Radovi moraju biti pisani na računalu, u Wordu, u tri istovjetna primjerka.

Radove možete poslati na dva načina; potpisane šifrom ili na kraju rada obavezno napisati osobne podatke; ime i prezime, adresu, broj telefona i e-mail autora. Ako radove potpisujete šifrom, obavezno priložite pojašnjenje šifre i u njemu navedite osobne podatke: ime i prezime, adresu, broj telefona, e-mail autora i navedite šifru kojom su radovi označeni.

Osim poštom radove morate poslati i na e-mail thikec@live.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rok za slanje radova je 1. lipnja 2019. na adresu:

Gornjostubička udruga Lipin cviet
Samci 3
49245 Gornja Stubica

s naznakom za Recital „Srce Isusa i Marije“

Radovi upućeni na Recital se ne vraćaju, a rezultati natječaja bit će poznati krajem lipnja i objavljeni na Facebook stranici Gornjostubička udruga Lipin cviet.

Završna večer recitala održat će se u nedjelju 11. kolovoza 2019. kod kapelice sv. Vinka u Modrovcu, u Gornjoj Stubici s početkom u 10.30 sati. Za dodatne informacije nazovite na broj 092/2050998.

Autori kojima će radovi biti odabrani za objavu u Zborniku dobit će besplatno jedan primjerak zbornika.

Bitno.net

Objavljeno: 8. travnja 2019.

Možda vam se svidi