U ZAGREBU

Prijavite se na “F+HR20 nacionalnu konferenciju“ – Foruma mladih katolika Hrvatske za društvenu uključenost

F+HR20 nacionalna konferencija već se osmu godinu zaredom održava na hrvatskim sveučilištima. Ove godine svi putevi vode u glavni grad Lijepe Naše!

Program konferencije usmjeren je na poticanje mladih intelektualaca na cjelovitu osobnu formaciju i aktivnu društvenu uključenost u skladu s kršćanskim vrijednostima, osobnim afinitetima, talentima, kompetencijama te stručnim usmjerenjem s ciljem doprinosa široj društvenoj zajednici. Cjelokupan program stavlja poseban naglasak na Socijalni nauk Crkve te ima četiri glavna cilja: pružanje osnovne EDUKACIJE o alatima potrebnim za društvenu uključenost mladih, platformu za UMREŽAVANJE mladih katolika, MENTORSTVO kroz povezivanje sa predavačima te poticanje na vlastitu INICIJATIVU sudionika.

U mnoštvu sadržaja za mlade, ova je konferencija ponešto drugačijeg karaktera jer na jednom mjestu okuplja mlade intelektualce iz cijele Hrvatske koji su svoje znanje, vještine, sposobnosti i ideje odlučili darovati za boljitak društva u kojem žive. Kao i svake godine dosad, F+HR20 okupit će mnoge stručnjake specifičnih područja, pružiti zanimljive panele i korisna predavanja i radionice. Druženja i zabave, uz glazbeni program, neće nedostajati. Pozivamo stoga sve mlade studente i radnike da se odvaže i prijave, da uvide važnost i ljepotu upoznavanja sebe te umrežavanja s drugima. Svi veliki ljudi nekoć su bili mali i sve velike stvari sastavljene su od malih. Bez malih koraka, nema ni velikih. Želiš li ostvariti svoje snove, prvo se moraš probuditi i odvažno zakoračiti u nepoznato. Vidimo se u Zagrebu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program – https://drive.google.com/file/d/1aJbHTKPaiJZj1LEGbHcR98_viFL1R5QR/view?fbclid=IwAR263WawtWq3exAe7MtaNmhXuItdfCthtNflX6w554ZYQcHLogEO6yakP1M

Link za prijavu – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5DxePBJNo_WBzvOWlA3MRzWsmZt61E7VB6qDrF-oDmJaaog/viewform

Bitno.net


Objavljeno: 9. veljače 2020.

Možda vam se svidi