U potresnoj životnoj ispovijesti u kojoj je od ravnateljice klinike za pobačaje postala zagovornica prava nerođenih, Abby Johnson govori o preobrazbi svog života. Knjigu Neplanirano možete pročitati i na hrvatskom jeziku, a nakladna kuća Verbum i Inicijativa 40 dana za život pozivaju vas na predstavljanje knjige u 33 hrvatska grada.

„Knjiga je šokantna, potresna, dirljiva, radosna i daje nadu da pobačaj nema zadnju riječ! Ovo je knjiga koju svi trebaju pročitati, jer govori istinu činjenično, a s puno iskrenih osjećaja“, rekao je gospodin Čaljkušić, predsjednik Inicijative.

Uz dr. Ivana Zmijanovića, šibenskog ginekologa s prizivom savjesti, koji će knjizi pristupiti i iz vlastitog iskustva i mr. sc. Petra Baltu, glavnog urednika nakladne kuće Verbum, gospodin Čaljkušić bit će govornik na zagrebačkom predstavljanju knjige 9. listopada u 19:30 sati, u dvorani Vijenac (Nadbiskupijski pastoralni institut, Kaptol 29 A). Predstavljanjem će moderirati Diana Tikvić.

„Abby Johnson je potpuno nova osoba. Dopustite da vas ova knjiga i njezino svjedočanstvo oduševi. Ono što je vjerovala, urušilo se jednim potresnim događajem, nakon kojeg je uslijedila i teška borba, a zatim preobrazba i novi život. Što se točno dogodilo, možete čuti na predstavljanju ove izuzetne knjige“, nastavio je gospodin Čaljkušić.

Predstavljanja knjige organizirat će se diljem Hrvatske: u Đakovu, Vukovaru, Vinkovcima, Splitu, Dubrovniku, Rijeci, Čakovcu i mnogim drugim gradovima, njih čak 33 diljem Hrvatske.

Raspored predstavljanja možete pogledati na stranici 40danazazivot.com. Više o knjizi saznajte na linku ovdje.

Svi ste dobrodošli!

Bitno.net