Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu organizira prvu Domovinsku duhovnu obnovu koja će se održati u Međugorju od 2. do 5. travnja 2020. godine pod geslom “Bog zovne čovjeka: Gdje si?” (Post 3,9). Svrha duhovne obnove je probuditi ljudsko dostojanstvo temeljeno na dostojanstvu djece Božje, otkriti dragocjenost i smisao Križa, domoljublje ukorijeniti u pobožnost i duhovnost, vratiti povjerenje u pojedinca i Domovinu i potaknuti nove impulse za kršćanski aktivizam. Duhovnu obnovu će voditi poznati i ugledni svećenici: pater Ike Mandurić, fra Ante Vučković i don Damir Stojić.

Bratovština Marijanski zavjet poznata je po svome Zavjetnom hodočašću koje već pet godina prolazi cijelom Hrvatskom obuhvaćajući gotovo sva marijanska svetišta i stratišta domovinskog rata. Bratovština okuplja veliki broj hrvatskih branitelja koji su voljni ulaziti u nove borbe za dostojanstvo čovjeka i domovine.

Prijave za duhovnu obnovu otvorene su za sve zainteresirane. Prije ispunjavanja prijavnice potrebno je pročitati upute za prijavu koje se nalaze u nastavku.

Prijava se smatra potpunom tek nakon pojedinačno ispunjene prijavnice i uplate. Upute za uplatu dobit ćete elektronskom poštom.

Djeca mlađa od sedam godina plaćaju samo cijenu prijevoza (roditelji moraju ispuniti prijavnicu za svoju djecu pojedinačno).

Svi koji se ne mogu prijaviti preko interneta to mogu učiniti osobnim dolaskom u Razvojni centar Bratovštine (adresa: Ulica Nikole Tomašića 10, od 8 do 16 sati radnim danom ili po dogovoru).

Za sve ostale upite nazovite na: 095/741 3334 ili pišite na: info@marijanskizavjet.hr.

Sudjelovanja na obnovi moguće je isključivo uz predočenu akreditaciju koju daje organizator!

Osobe koje dolaze u svom aranžmanu (smještaj i prijevoz), moraju se prijaviti putem prijavnice zbog kapaciteta dvorane! Ovaj način prijave bit će moguć od 1. veljače 2020. ako ostane slobodnih mjesta.

Prijaviti se možete OVDJE.

Bitno.net