Centar Ignacije organizira zanimljivu radionicu degustacije vina i razlučivanja unutarnjih duhovnih pokreta namijenjenu svima koji žele žele uživati u otkrivanju istančanih okusa vina i kroz to se upoznati s ignacijevskom tradicijom razlučivanja unutarnjih pokreta starom pet stoljeća.

Ova tradicija je provjerene kvalitete, povezana s konkretnim životom, integralna, klasična i dinamična u isto vrijeme. Pomaže suvremenom čovjeku snažno odgovoriti na znakove vremena, aktualne izazove i potrebe s kojima se susreće u svakodnevnom životu.

Radionica će se održati u srijedu, 19. siječnja u 19 sati u Wine Baru Bornstein (Kaptol 19, Zagreb).

Ova radionica polaznicima će pomoći u upoznavanju svijeta vina i ignacijevske duhovnosti. Sastojat će se od stručnog vodstva kroz okuse i doživljaje 3 različita vina, kao i kroz teoretsko i praktično upoznavanje s unutarnjim pokretima i razlučivanjem duhova.

Konkretno kušanje, edukacija, razmjena mišljenja i iskustva omogućit će nam produbljivanje i međusobno prožimanje ovih dviju tema. Naučit ćemo kako razlikovati vina i unutarnje pokrete prema izgledu, mirisu, okusu, intenzitetu, kompleksnosti.

Animatori radionice bit će pater Tvrtko Barun, isusovac i svećenik te osoblje Wine Bara Bornstein, a predviđeno vrijeme trajanja radionice je 2 sata.

Poveznicu za prijavu, predviđen financijski doprinos za ovaj program i ostale informacije možete pronaći na poveznici ovdje.